Szülés után fizettünk a dokinak (természtesen), de
keveselte, fordult már elő valakivel még?
Figyelt kérdés
Sajnos a következő képpen jártunk: Feleségem szült egy bizonyos kórházban egy bizonyos dokinál akihez előtte is folyamatosan jártunk a terhesség alatt. Vizsgálatokkor is nem kevést pénzt fizettünk, majd a szülés után betettünk a borítékba 50K. Úgy gondolom ez nem kevés pénz, nekünk pláne nem a törlesztések mellett plusz van még kisgyerekünk is. Másnap reggel a doki közölte a feleségemmel, hogy ő nem ennyit szokott kérni ezért legyünk szívesek egészítsük ki. Nem is tudom hogy ez megalázó, vagy szánalmas. Van egy érzésem hogy talán nem egyedüli eset... Mondanom sem kell, hogy párom majdnem sírva hívott a kórházból.
Hát hirtelen lehet én sem tudtam volna mit mondani, de józanabb pillanatomban, biztos elküdtem volna az anyjához, kérjen tőle, ha a fizetéséből nem tudja eltartani magát.
De az is jól hangzik, visszakérni a borítékot a pénzzel, és adni egy KÖSZI-ÉN MEG ENNYIT SZOKTAM ADNI.
Egyébként ezekről a dokikról tudni lehet előre, hogy ilyenek, minek választottátok ezt a dokit?
És sajnos, azt is, mennyi a tarifa, és azt valóban illett volna kifizetni, mert ennek tudatában kértétek meg a szülés levezetésére.
2011. szept. 4. 09:55
12/26 anonim válasza:
Nagyon szomoru eset...:( Felhaborito az orvos viselkedese. Termeszetesn, ne adjatok neki tobbet szerintem. Kontrollra el lehet menni mas dokihoz is.
2011. szept. 4. 10:05
13/26 anonim válasza:
Úristen! Ez nagyon durva! Nehogy adjatok neki többet!
2011. szept. 4. 10:51
14/26 anonim válasza:
ésha nem adtok neki,akkor visszarakja a gyerkőcöt a feleséged hasába?nekem nem volt fogadott dokim,császár lett,varratszedéskor ment a csíz egész addig,míg a végén elköszöntem és nem adtam semmit.és?annyi történt,hogy nem köszönt a továbbiakban.ki nem sz..rja le?
2011. szept. 4. 10:56
15/26 anonim válasza:
Én alapból nem adnék egy fillért sem orvosnak. Kapja a fizetését, elégedjen meg vele. Ti buták voltatok, az orvos pedig egy faragatlan fráter, az ilyet képen kell röhögni és angolosan távozni.
2011. szept. 4. 12:45
16/26 anonim válasza:
Hát én biztos közzé tenném a doki nevét, hogy lehetőleg más ne járjon így!
Én főorvosnál szültem,és teljesen meg volt elégedve az 50-el!
2011. szept. 4. 12:54
17/26 anonim válasza:
Elozo elotti, felreertesz valamit szerintem. Fogadott orvosnal szultek, aki munkaidejen kivul ment be a szulesre. De ettol figgetlenul, irtam is, hogy felhaborito.
2011. szept. 4. 14:15
18/26 anonim válasza:
Mivel a vizsgálatokért is fizettetek, szerintem még sok is az 50ezer. Ne adjatok neki többet és ne is járjon hozzá a feleséged. Mondd, hogy nem tudsz többet adni, nincs!
A papírokat kérjétek el másik orvostól.
2011. szept. 4. 15:02
19/26 anonim válasza:
Úristen! Hát azért erre felé nem hallani ilyeneket. De én biztos hogy nem egészíteném ki... Sőt sztem az én párom még a falba is beleverné a doki a fejét,ha ilyet mondana. Az én dokim,azt mondta a nagynénimnek(szülészeten nővérke),hogy az 50.000 Ft-ot már ő is sokallja,szerinte a 20-40 reális. Meg amúgy ha kiszámolja az ember,főleg a vége féle elég sokszor vannak vizsgálatok,és szinte majdnem mindig adni valamit ezt nem nagyon lehet győzni,de valóban mi betegek rontottuk el. SEMMIKÉPP SE ADJATOK TÖBBET! Költsétek inkább a babára. Ja és ha azt mondja hogy még egyszer ennyivel kell kiegészíteni????
2011. szept. 4. 15:33
20/26 anonim válasza:
Egy fillérrel sem adnék neki többet, és az imáimban könyörögnék, hogy az 50-t is költse gyógyszerre!
Mi is ennyit adtunk az orvosomnak, vidéki város, osztályvezető főorvos. A 6 hetes kontrollon is normális volt, és 2 hónap múlva mosolyogva köszönt előre amikor összefutottunk a városban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!