Volt már úgy valakivel, hogy a kitolást szinte meg sem érezte? Hogy olyan gyorsan történt, hogy szinte észre sem vette?
Figyelt kérdés
Bocs a fura kérdésért, de én most vagyok a 41. hétben, pontosabban 40+2. A doki azt mondta, ha péntekig nem lesz semmi, akkor péntek reggel menyjek be és megindítják.
És most úgy az eszembe jutott, hogy egyáltalán létezik olyan, hogy vki a szülést szinte meg sem érzi, csak a vajúdást szenved végig?! Mert itt mindenki a szülés fájdalmáról beszél, de egy sincs, aki azt mondaná, hogy nem minden esetben fáj annyira.
2011. okt. 18. 15:45
11/11 anonim válasza:
Nálam olyan gyorsan és hirtelen zajlott minden, hogy se beöntést, se borotválást, se érzéstelenítést, semmit nem kaptam. Már kint volt a lányom feje, mikor a doki felvette a kesztyűjét, utána nyomtam még egyet és kint volt az egész gyerek. Lehet morbid vagyok, de maga a kitolás iszonyatosan jó érzés volt. Érezni, ahogy kicsusszan, és utána elkezd bömbizni :) Szóval konkrétan a SZÜLÉS nekem egyáltalán nem fájt (még úgy sem, hogy nem kaptam semmit), a VAJÚDÁS fájt, de az is mindössze fél órán át tartott. Na meg a varrás utána... Az volt életem eddigi legfájdalmasabb élménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!