Hogyan éltétek meg a kórházi napokat a babával?
Abban a kórházban ahol szülni fogok, a babákat nappalra kiadják a szülők mellé, hogy ők gondoskodjanak róla ill. össze szokjanak.
Olyan anyák válaszait várom, ahol szintén így volt.
Hogy teltek a napok? A nővérek segítettek vagy magatokra hagytak? A baba hogy viselkedett? Te tudtál mellette pihenni?
Tippek, tanácsok...
Köszönöm!
Én is úgy jártam mint a 9-es pedig még protekcióm is volt, de csecsemôs nővéreknél nem értem vele semmit.
Sürgősségi császár után nem indult meg a tejem, fiam ordított,de nem akartak adni pótlást..3 óránként görnyedve a császársebtől könyörögtem tápszerért, addig meg az üres mellen ordított szegénykém.. vérátömlesztés, folyton jövő rokonok, 0 alvás... kemény volt..
Győri kórház
11 es.mikor szultel?
Csak mert en is Gyorben szultem.3x.es mindig adtak potlast,ha kertem.
Jo,a masodiknal nem kellett,mert o egy cicibajnok volt :D
De,hogy a kerdesre is valaszoljak.az elso es a harmadik gyerkocot a szules napjan elvittek,az elsot este,a harmadikat mar az orzobol.masnap kaptam ujra meg oket,es onnantol vegig velem voltak.
Furdetni vittek csak el,de lehetett menni oda is.
A masodikat is elvittek este,de a csecsemos lelkere kotottem,hogy ha ehes hozza,mert tejem az egesz osztalynak eleg lett volna,annyi volt.a gyerek meg ki is hasznalta ezt rendesen.hozta is enni,aztan miutan evett,es bufizett,elaludtunk.igy nem volt szive a csecsemosnek elvinni,inkabb belesett ejjel orankent.
Ha kerdeztunk segitettek,bar most a 3.nal kb hulyenek neztek minket a szobatarsammal....
Mindharom csaszar volt.
Mindharom evett,aludt gyerek volt.amugy se tul nagy az alvasigenyem,igy en nem voltam faradt.
Most áprilisba.. lehet ha eszik,alszik babám lett volna akkor nekem se lett volna problémám, de születésétől hasfájás is kínozta.
Nekem arra a kérésre hogy a gyerek éhezik elküldtek h rakjam mellre, hiába mondtam h órák óta azt teszem. Miután látták mennyit veszített a súlyából, illetve lemérték evés elött és után, utána már kaptunk de addig mint a véresrongyot úgy kezeltek.
En marcius vegen szultem a 3.at.
Erdekes amit irsz,marmint olyan szempontbol,hogy nekem teljesen mas volt a tapasztalatom.az elsovel is (10eve) es most is ha kertem,adtak tapszert.soha nem volt olyan,hogy kertem,es mondtam,hogy most cicizett,de meg ehes,es elkuldtek,hogy tegyem ujra mellre.sajnalom,hogy veletek igy bantak.
Igy voltak eszik,alszik babak.ha nem kapnak egyszer egyszer tapszert biztosan orditottak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!