Az elso gyereknel ti hogy eltetek meg az elso napokat es heteket? Gondolok itt az osszeszokasra, az uj helyzet "feldolgozasara" stb.
a császárom nem sikerült túl jól rá ment majdnem a tejem.
szóval az első pár hét nekem semmiről nem szólt csak az orrvérzésig szoptatás-fejésről, illetve hasfájós is volt a lányom, szóval ehhez párost a véget nem érő éjszakázás.
De a férjem nagyon segítőkész volt, takarított, bevásárolt, öntötte belém a lelket.
Engem nagyon fusztrált hogy nem tudom ellátni a ház körüli teendőket, végig az járt a fejemben az első pár hétben hogy mi lesz így a kertel, a takarítással stb.
aztán 4-5 hetes korára én is jobban lettem a műtétből, a tejem is kezdett visszaállni, szóval kicsit én is lenyugodtam, ki tudtam menni a kertbe is míg aludt nap közben, úgyhogy akkorra megnyugodtam és elkezdtem élvezni az anyaságot.
Harmónia,nyugalom,önbizalom,boldogság,fáradság!
Ezeket éreztem! Imádtam azt az időszakot. A mostanihoz képest baromi könnyű volt még ha akkor nehéznek is tünt minden!
Tényleg imádtam.
nagy boldogság volt
csak ő létezett
az ár mellékes volt, hogy azzal sem voltam már képben, mikor van nappal vagy éjszaka, egybefolyt és kicsit csökkent az iQ-m a fáradtságtól, de szóval alapvetően tényleg nehéz értelmesebb értelmet találni az életnek, mint egy gyermek :)(jah és a mérhetetlen aggódásokat leszámítva, meg a hormonális "hisztiket")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!