Kutyás anyukák, ti mit tennétek? Nehéz helyzet
Van egy 4 éves uszkárunk. 3 hetes volt, mikor megtaláltam és mivel nem dolgozom, mellettem nőtt fel, a mai napig úgy van, hogy ahová én megyek, oda általában jön ő is, visszük utazásokkor, barátokhoz, összejövetelekre.
Jól nevelt, fegyelmezett, póráz nélkül is tudunk sétálni, a kocsiban sincs vele gond.
Viszont van egy 6 napos kisbabám...
Szereti a gyerekeket, ha kisgyerekes ismerős van nálunk, mindig a kutyus a lényeg, nyúzzák, húzzák, cipelik és tűri. A babával is megismerkedett már, elfogadta. Viszont a sétákkal gondban vagyok.
Ma is "sztrájkolni kezdett" az utca közepén, hogy vegyem ölbe és nem tudom, hogy ezt majd babával, babakocsival hogy oldom meg. Ráadásul a babakocsink nem is olyan, hogy alulra beülhetne (Stokke).
Külföldön élünk, maximum a férjem anyukája segíthetne néha, de nem kérhetem meg, hogy vigye már el sétálni a kutyát, nem ilyen típus.
Meg nem is szeretném, hogy a kutyánk azt gondolja, hogy a baba miatt hanyagolva van. Nagyon ragaszkodó és rettentően féltem, olyan nekünk, mint egy gyerek.
Eddig mindig a fél szemem rajta volt, bárhová mentünk. De nem tudom, hogy a baba-kutya téma mennyire fog menni.
Ti a sétákat hogy oldottátok meg?
Nem, semmi baja nincs.
Néha szokott ilyet, megunja a sétát, akkor ölben kell vinni, különben nem jön.
Mikor ezt elkezdte, én is azt hittem, hogy valamije fáj, de 2 állatorvos látta, megvizsgálták teljesen és semmit nem találtak.
Nem fogom húzni pórázon, az kínzás.
Volt és van is uszkárom,így ismerős a szitu. :)
1. Ha lehet külön-külön vidd le őket.
2. Szoktasd a pórázhoz,okosak,megszokják gyorsan.
3. Ha nem akar menni,"hagyd ott" és távolodj el 10-20 méterre,már ha tudsz,rohanni fog utánad.
Ha nem akar menni, akkor ültesd a babakocsikba a gyereked mellé!.
Akkor nem kínzod a kutyádat.
Eddig miért nem nevelted meg a kutyádat?
Tökéletesen jól nevelt kutya, bárhová mehetek vele, egy hangja nincs soha. Csak ezzel vagyok most gondba...
Babakocsiba nem tudom tenni, mert nem olyan a kialakítása a kocsinak.
Majd megpróbálom külön vinni őket, csak nem tudom, hogy fog reagálni arra, hogy itt hagyom, amikor eddig mindig jött velem.
"Babakocsiba nem tudom tenni, mert nem olyan a kialakítása a kocsinak. "
Mért ha olyan lenne a kialakítása akkor beletennéd?? Ez de gáz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!