Jártatok már úgy, hogy vendégségben vagy hivatalos helyen voltatok és a babátok kipisilt/kikakilt a pelusból, vagy pelenkázás közben történt "baleset"? Cikis helyzet lett belőle, vagy normálisan fogadták?
Bepisilős/kakilós nem, bár ha több órára mentünk valahova, akkor vittem csere ruhát, illetve pelenkázáshoz eldobható alátétet, így azzal nem történt galiba.
Az viszont előfordult, hogy szoptatás után lebukta a kanapét és a díszpárnát, de szerintem én kellemetlenebbül éreztem magam, mint a vendéglátóink.
Nekem az elsö lányom rendszeresen repülés közben okozott ilyen galibát. Inkább én voltam felkészületlen.
Mikor 1 év alatti volt, akkor 4x repültem vele, és az elsö két alkalomkor a repcsin felsálláskor és leszálláskor is tele tette a pelenkát folyos kakával, hogy a ruhája is olyan lett...
Èsegyszer már elmúlt 1 éves egy 10 órás átszállásos úton cseréltem pelust, és rosszul raktam rá. Mikor az ülembe ült pisilt és szét áztatatta a ruhámat nekem is. Neki volt csere ruha, de nekem nem , de rendesek voltak az utaskísérük és az elsö osztályról hoztak egy pizsamát, ami olyan volt mint egy melegítö nadrág.
Barátainkkal (apám haverjai és gyerekei meg mi apám anyám öcsém meg én) elmentünk így közösen az egyik ismerősünk lagzijára és kész katasztrófa volt amit a kölykök csináltak.
Az öcsém köpőcsővel lőtte a táncosokat és utána egy csomó gyerek követte a példáját.
De hogy a kérdésedre válaszoljak, a kicsi gyerekek (1,2 esetleg 3 évesek) az asztal alatt játszottak és egyszer csak érzünk valami büdös szagot. Lenézünk az asztal alá és az egyik kisgyerek éppen odasz*rik. Én úgy dőltem a röhögéstől ahogyan még szinte soha
Kemény volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!