Milyen pisis vagy kakis balesetek történtek már nálatok pelenkázáskor vagy fürdetéskor?
Fürdetést eddig megúsztuk (bár előre deklaráltam a férjemnek, hogy ha megtörténik, akkor onnantól övé az egész).
Pelenkázásnál volt olyan, hogy az apja tette tisztába és nem tartotta végig a lábát. A baba elkezdett rugdosni (8-9 hónapos lehetett), bele az alatta kinyitva hagyott pelenkába. A férjem próbált lefogni, harcolni vele. A vége az lett, hogy ő szó szerint könyékig szaros volt, mint aki épp egy tehenet elletett, a gyerek meg a feje búbjáig.
Férj káromkodva ment bemosakodni, utána meg vitte a gyereket lecsutakolni és átöltöztetni. Én a nevető harmadik voltam. (Korábban szóltam, hogy ne engedje el a lábát, mert veszélyes...)
egyszer belefosott a kádba, miközben apjával hűtőfürdőztek. de szó szerint, még a betegség is kijött belőle :D az nagyon gáz volt, főleg kipucolni a kádat, majd mindketten fürödhettek :D
férjem tette tisztába, felnyomta a lábait, hogy alátegye a tiszta pelust, szó szerint sugárba jött ki belőle, biztos megnyomta kicsit a hasát... de pelus megúszta, mindent a férjem kapott :D
velem pisis volt, szegénynek nem vettem észre, hogy pelusozás közbe pisil, a szájába is ment :/
én sajna nemigen kaptam soha semmi üdítőt tőle, volt hogy a neten a sokminden olvasása után fitymaszűkületre gyanakodtam, azt írják 3 éves kor alatt csak akkor kell a beavatkozás, ha abszolut szűkületes, amit könnyen ellenőrizhetünk, hogy vastag(olyan gyufaszálnyi) a pisi vonala és szép ívelő.
nos én mindig vártam türelmesen hogy addig nem adom rá az új pelust míg nem látok valamit, de mindig feladtam, nem akartam hogy meztelenkedjen sokat, mert hűvösebb idők jártak, szigetelésünk nem volt jó.
sokadik, ilyen pisilés mentes peluscsere után elszántam magam, hogy most aztán addig nem adom rá míg nem pisil, ha kell órákon át fogom nézni a kukiját.
ezt a maratoni figyelést megkezdve még gyorsan kiszaladtam valamiért, és mire visszaértem, ott a tócsa..(úgy jártam mint a reszkessetek betörőkben a tata, aki 40 évet várt hogy lássa a pár pillanatra nyíló virágját és pont akkor kiabált a Kevin, hogy betörők! és nem figyelt oda :D)
AZ en kisfiam kb egy honapos lehetett,amikor setalni indultunk.elotte persze pelenkacsere.amikor raktam ala a tiszta pelenkat megemeltem a labat,es egy AZ egybe oldalba fosta a babakocsit ami kb masfel meterre volt tole.annyira nevettunk,hogy meg a konnyunk is csurgott.
Pisis baleset sok volt,allandoan pisil,amikor nem kellene.egy idobe szokassa valt hogy furdes utan Jon a pisi a torulkozore.de ezt Minden egyes Este eljatszotta kb ket honapon keresztul. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!