Hogyan éltétek meg az első napokat otthon a babával?
Figyelt kérdés
De őszintén! :D
2013. márc. 12. 10:00
1/9 anonim válasza:
Az elsővel borzalmas volt, hullafáradt voltam, fogalmam se volt, mit kell csinálni a babával, miért sír. Nem is voltam kb. magamnál, csak sodródtam.
A másodikkal teljesen más volt, én is teljesen jól voltam fizikailag, nagyon élveztem, hogy négyesben lehetünk, csodáltam a babát és nagyfiút is, ahogy csodálja a kicsit. Tök idilli volt. :)
2013. márc. 12. 10:05
2/9 anonim válasza:
végigbőgtem a babával együtt.. totál egyedül voltam azt se tudtam mit csináljak hogy próbáljam megnyugtatni. nekem borzalmas volt :(.
2013. márc. 12. 10:08
3/9 anonim válasza:
Első 3 hét volt szörnyü nekem,mert bár párom itt volt fél napokat (ugyebár a munka...) ,de a kicsi nem tudott aludni és egész napokat orditott.Napi 2órát aludtunk,azt is elosztva...Megelégeltük,mert ingerültek voltunk és egymással is veszekedtünk már,igy hagytuk sirni a kicsit.5perc alatt abbahagyta és azóta alszik mint a kisangyal.Két hetente egyszer van hogy kicsit sirdogál,de az is kiabálás inkább,vagy álomba magyarázza magát.5hós múlt.
2013. márc. 12. 10:11
4/9 anonim válasza:
Az első 2 hónap nagyon nagyon nehéz volt. Azt se tudtam mit kell csinálni,se éjjel se nappal nem volt, hulla fáradt kimerült voltam.plusz még akkor költöztünk senki nem volt a családból férjem dolgozott egyfolytában. Most 8 hónapos csodálatos, de nem lesz még egy gyerekünk.
2013. márc. 12. 10:35
5/9 anonim válasza:
Nagyon nehez volt. Hasfajos babat "kaptunk", rengeteget sirt. Ejszaka tobbszor felkelt es emiatt sose tudtam kipihenni magam. A melleim is be voltak dagadva a tejtol, kellett 2 het mire beallt a kereslet kinalat. A 2.honapban elkezdtem keseregni, hogy most mar vege a regi eletemnek (mozi, munkahely, kavezgatas stb) sirva vartam a ferjem haza.
Most 3 honapos es nagyon boldog vagyok! A baba is kevesebbet sir, kezd ertelmes dolgokat csinalni. Naprol napra meglep. Rengeteget mosolyog.
Ha belegondolok ez csak 3 honap volt, de kb 3 evnek tunik :)). Csak az elejet kell kibirni. Persze mindig lesz nehez idoszak (fogzas), de addigra belerazodik az ember.
2013. márc. 12. 11:10
6/9 anonim válasza:
Az elsővel csak a legelső éjszaka volt nehéz. Kifejezetten nyugodt, csendes baba volt, szinte ment minden, mint a karikacsapás. Na de a másodikkal... Hasfájós volt, nem maradt meg az ágyában, egész nap sírt szegényem, alig aludt. Volt, hogy összesen 2 órát aludtam egész nap, azt is kb 3 részletben. Sokszor már én is bőgtem a kicsivel. Aztán a hasfájás elmúlt kb 8 hetesen, most már csak egyszer kel fel éjszaka enni, és kezd helyrerázódni a napirendünk...
2013. márc. 12. 11:13
7/9 anonim válasza:
Világvége volt....együtt sírtunk (van tej, nincs tej, elég, nem elég...), már anyukámat kértem menjen gyes-re, mert én ezt nem bírom. az első hónap így volt, aztán a következő 1 fokkal jobb volt. Most 8 hónapos, mostanra mondhatom, hogy élvezem az anyaságot. Nehezen viselem és hiányzik a munkám, a társaság és minden kimozdulós dolog, mert engem a többi kismamával való csacsogás nem nagyon köt le....
2013. márc. 12. 11:21
8/9 anonim válasza:
Az első 2 hétben anyukám volt segítségemre, de így se mertem aludni, mert folyton őt lestem éjjel-nappal, hogy minden ok,állandóan mindenen aggódtam, nem ettem, nem aludtam,pedig nyugodt baba volt.De aztán rájöttem muszáj aludnom, ennem, hogy legyen tejem és nyugodt anyukája legyek:)
2013. márc. 12. 11:42
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megy a zöld kezecske mindenkinek :) Ha esetleg valakinek van még kedve írni, szívesen látom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!