Hogyan éltétek meg a kórházi napokat a babával?
Abban a kórházban ahol szülni fogok, a babákat nappalra kiadják a szülők mellé, hogy ők gondoskodjanak róla ill. össze szokjanak.
Olyan anyák válaszait várom, ahol szintén így volt.
Hogy teltek a napok? A nővérek segítettek vagy magatokra hagytak? A baba hogy viselkedett? Te tudtál mellette pihenni?
Tippek, tanácsok...
Köszönöm!
0-24-ben nálam voltak a babák, mindkétszer vip szobában voltunk. Nővér csak fürdetni jött be vagy ha nagyon régóta sírt a baba és amikor vizsgálatra vitték. Az első babánál szinte egész nap bent volt a párom aki legalább már látott közelről babát azelőtt, velem ellentétben 😀 Pihenni nem sokat pihentem, dehát ez így volt kb a 7. hónaptól, úgyhogy nem volt gáz.
Szerintem nagyon nagy butaság amikor éjszakára elviszik a babákat, szerencsétleneknek CSAK anyára van szükségük! Gondolom otthon sem viszik majd át a szomszédba hogy anya pihenni tudjon...
A második szülésnél a bent töltött 2 éjszaka aludtam vagy 4 órát, első éjszaka iszonyatosan fájt a fogam azért nem tudtam, a másodikon a baba csak mellettem az ágyon volt hajlandó aludni, de én meg úgy nem tudtam, amint elmozdultam egy picit felébredt...
Szerintem nagyon nagy butaság amikor éjszakára elviszik a babákat, szerencsétleneknek CSAK anyára van szükségük!
1. nem szerencsétlenek. A tiéd talán, mert te vagy az anyja.
2. nem csak anyára, hanem pihent, épeszű anyára. És nem mindenki viájpi, ezért vannak szobatársai. Ahol felváltva sír valamelyik kicsi, ott bizony a pihenés nem igazán van biztosítva.
Nálunk is egész nap velünk volt a kicsi, kivéve látogatási idő (4-6ig) utána 10ig megint velünk, aztán elvitték fürdetni és már csak másnap láttam... pedig jó lett volna meglesni még 1-2x h minden oké-e, bár persze,hogy rendben volt.. Nappal akkor tudtam pihenni, ha ő is jót evett és aludt, de az éjszakai alvás az azért jól jött.. Egyébként nem igazán segítettek, sőt.. egymásnak segítettünk az anyukákkal. :)
(Debrecen-Kenézy)
8 hós babó anyukája
Borzasztó volt. Én vérátömlesztést kaptam, a baba besárgult, mert semmi tejem nem volt. Hiába lógott és ordított 0-24, a nagy bababarát kórházban nem adtak pótlást. Még akkor sem, amikor kékfény alá került. DEOEC
Megváltás volt hazamenni.
Utolsó! Te jó ég, ez komoly? Azt mondták pedig nekem, hogy a Klinikán sokkal jobban odafigyelnek az első napokra...
(Én vagyok aki a Kenézybe szült)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!