Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire fáj a szülés egy...

Mennyire fáj a szülés egy 10-es skálán?

Figyelt kérdés
Eddig mindenkit akit megkérdeztem azt mondta, hogy rettenetes érzés érzéstelenítővel is, félholtnak érezte magát utána, anyám pedig azt állítja, hogy meg se érezte egyiket sem. Nekem a szülés az egyik legnagyobb félelmem a világon, mert nem bírom a fájdalmat, szerintem nem is lesz gyerekem ez miatt.

2016. okt. 2. 15:16
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

14 es

De tudok mert nem volt rá idő!

Akkor nyomták belém mikor mar toltam a lányom.

A fiamnál meg utána kaptam.

Azért mert Te nem tudod elképzelni nélkűli én sajnos anélkül szültem és úgy is fáj.

2016. okt. 3. 06:48
 32/33 anonim ***** válasza:
0%

Most mit lovagolunk ezen?

Fáj igen fáj ha kapsz mindent gázt, edát elviselhetőbb. Ha nem kapsz vagy nem kérsz akkor is fáj.

A barátnőm erős jellem de amúgy kiderült szülésnél hogy csak a szája nagy. Szivott gázt kapott edát és még igy is elküldött mindenkit a fenébe. Az orvos a végén azt mondta neki hogy essünk túl rajta had csinálja ő is a dolgát meg maga is (bnőm) tegye a dolgát.

Undoritóan beszélt mindenkivel úgy fájt neki.

Erre annyit mondott az orvos hogy megcsinálni bezzeg nem beszélt ilyen ocsmányul....

Meg is érdemelte a bnőm hozzá teszem hogy az orvos ezt mondta neki.

Na! Akkor neki nyilván nagyon fájt!

Akit előttem bevittek szülni nőt 10 perc csendben és kész.

2016. okt. 3. 06:56
 33/33 anonim ***** válasza:
Fáj, nagyon fáj tényleg. De a világon egyedül ennek a fájdalomnak va csak értelme. 10/10 az értékelésem.
2016. okt. 4. 11:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!