Mennyire fáj a szülés egy 10-es skálán?
Aha fognak még riogatni! :-)
Ha jót akarsz magadnak,akkor egyik füleden be,másikon ki...komolyan!
Van,aki szereti sajnáltatni magát,van,akinek tényleg borzalmas szülése volt,de egy biztos,neked nem lesz olyan,mint másoknak!
Ennyi!
Persze pörgetheted magad,hogy 1-10-ig mennyire fáj,de felesleges előre félni tőle.
Én jobban féltem attól,hogy bajunk lesz,mint attól,hogy fájni fog!
(és ha már a fájdalom nagyságát kérdezted,az én tapasztalatom: volt epegörcsöm,amikor négykézláb másztam a padlón és összeokádtam mindent,majd elájultam a fájdalomtól...meg volt két szülésem,ami fele annyira sem fájt)
Elso vagyok.
Nem orditottam egyszer sem. Halkan is ki lehet birni.
Nem atlagos fajdalomrol van szo. Ne ugy kepzeld el, mint ahogy sokan irjak, hogy eltorik egyszerre csomo csontodat vagy ilyesmi. Fokozatosan erosodnek a fajasok es van kozben szunet. Ez rengeteget szamit. Meg a legvegen is, amikor mar tenyleg piszkosul fajt, voltak szunetek a fajasok kozott, amikor SEMMIT nem ereztem, siman rohogtem a ferjemmel. Plusz ugye termelodik mindenfele hormon is kozben, benned van az adrenalin, alig varod, hogy kasd a gyerekedet. Ezek mind mind szamitanak. Nem olyan, mint mondjuk egy gyulladt fog gyokerkezelese erzestelenites nelkul. En siman el tudok kepzelni olyat, ami ennel sokkal jobban faj. Max 8ast mondok.
Plusz vannak fajdalomcsillapitasi lehetosegek. En nem kaptam semmit, de biztosan hasznalnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!