Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire fáj a szülés egy...

Mennyire fáj a szülés egy 10-es skálán?

Figyelt kérdés
Eddig mindenkit akit megkérdeztem azt mondta, hogy rettenetes érzés érzéstelenítővel is, félholtnak érezte magát utána, anyám pedig azt állítja, hogy meg se érezte egyiket sem. Nekem a szülés az egyik legnagyobb félelmem a világon, mert nem bírom a fájdalmat, szerintem nem is lesz gyerekem ez miatt.

2016. okt. 2. 15:16
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
En alig vartam, hogy vege legyen, mindharomszor. Nagyon fajt. De megeri:)
2016. okt. 2. 15:18
 2/33 anonim ***** válasza:
39%
Testvérem azt mesélte hogy halálfélelme volt közben és ordított.
2016. okt. 2. 15:23
 3/33 A kérdező kommentje:
Az én egyik ismerősöm is mondta, hogy ordított.
2016. okt. 2. 15:30
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 10/10 :)
2016. okt. 2. 15:32
 5/33 anonim ***** válasza:
43%
Egyik legnagyobb félelmem. Inkább nem akarok gyereket, nekem ez nem éri meg... - gondolom most, de 16 vagyok, Anya szerint úgy is meggondolom magam... Hope so.
2016. okt. 2. 15:33
 6/33 anonim ***** válasza:
69%

Aha fognak még riogatni! :-)

Ha jót akarsz magadnak,akkor egyik füleden be,másikon ki...komolyan!

Van,aki szereti sajnáltatni magát,van,akinek tényleg borzalmas szülése volt,de egy biztos,neked nem lesz olyan,mint másoknak!

Ennyi!

Persze pörgetheted magad,hogy 1-10-ig mennyire fáj,de felesleges előre félni tőle.

Én jobban féltem attól,hogy bajunk lesz,mint attól,hogy fájni fog!

(és ha már a fájdalom nagyságát kérdezted,az én tapasztalatom: volt epegörcsöm,amikor négykézláb másztam a padlón és összeokádtam mindent,majd elájultam a fájdalomtól...meg volt két szülésem,ami fele annyira sem fájt)

2016. okt. 2. 15:36
 7/33 anonim ***** válasza:
52%

Elso vagyok.

Nem orditottam egyszer sem. Halkan is ki lehet birni.

2016. okt. 2. 15:39
 8/33 anonim ***** válasza:
84%
Nem úgy kell elképzelni hogy egyből piszkosul fáj, fokozatos egyre erősödik a vége tényleg kemény de helyes legzessel csillapithato
2016. okt. 2. 15:40
 9/33 anonim ***** válasza:
88%

Nem atlagos fajdalomrol van szo. Ne ugy kepzeld el, mint ahogy sokan irjak, hogy eltorik egyszerre csomo csontodat vagy ilyesmi. Fokozatosan erosodnek a fajasok es van kozben szunet. Ez rengeteget szamit. Meg a legvegen is, amikor mar tenyleg piszkosul fajt, voltak szunetek a fajasok kozott, amikor SEMMIT nem ereztem, siman rohogtem a ferjemmel. Plusz ugye termelodik mindenfele hormon is kozben, benned van az adrenalin, alig varod, hogy kasd a gyerekedet. Ezek mind mind szamitanak. Nem olyan, mint mondjuk egy gyulladt fog gyokerkezelese erzestelenites nelkul. En siman el tudok kepzelni olyat, ami ennel sokkal jobban faj. Max 8ast mondok.

Plusz vannak fajdalomcsillapitasi lehetosegek. En nem kaptam semmit, de biztosan hasznalnak

2016. okt. 2. 15:52
 10/33 anonim ***** válasza:
75%
Mindenféle fájdalomcsillapítás nélkül szültem,ki lehetett bírni. Tény,hogy szörnyen fájt,én kiabáltam,akkor jól esett :) ahogy az előttem szóló írta, a fájások között tényleg nyugi van,én sem éreztem semmit. Nekem is mondtak mindent,de én nem hallgattam senkire,próbáltam pozitívan hozzáállni,és csak abban bíztam,hogy egyikünknek sem lesz baja. Meg merem kockáztatni,hogy bármilyen fogorvosi kezelés rosszabb lenne nekem (fóbia :S) ;) Az eredményért pedig nagyon megérte!
2016. okt. 2. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!