Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tegyek, hogy ne induljon...

Mit tegyek, hogy ne induljon be a szules?

Figyelt kérdés
Programozott csaszarra vagyok kiirva a 39het+6napra. Mit tegyek/ne tegyek, hogy ne induljon meg a szules?

2016. szept. 29. 12:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%

mennyi idős terhes vagy most!?

én is ezen paráztam aztán annyira rágölcsöltem hogy idő elött megindult a szülés!

magnézium, pihenés, ennél többet nem igazán tehetsz

2016. szept. 29. 12:58
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
Ezt a dokidtól kérdezd, aki ennyire a végére tettem időpontot. De miért baj, ha beindul? Bemész és megcsászároznak. Ha még egy óra vajúdás is kockázatos lenne, akkor 37-38. hétre utemezte volna az orvosod a műtétet.
2016. szept. 29. 13:21
 3/13 A kérdező kommentje:
36 het+2nap. Csak a 38ik het elejere volt idopont vagy ez. A babam a tegnapi uh meresen 2390g volt, igy a 38ik hetet teljesen kizartam, szeretnem, ha van esely ra meg novekedne :) fajasaim meg nincsenek, mehszajamat pedig meg nem neztuk, m nincs indokolt ok ra. Jovoheten csutortokon megyek ctg-re.
2016. szept. 29. 13:50
 4/13 A kérdező kommentje:
Az ok, amiert csaszarozni kell, h medencevegu fekvesu.
2016. szept. 29. 13:52
 5/13 anonim ***** válasza:
57%
Elég érdekes orvosod van. Nekem az első lányom 37 hetesen fordult be, a második a 39 hét elején. Neked is befordulhat még, nem értem, hogy miért nem ad időt az orvos. Sőt a második babám a 38. héten haránt farosban volt.
2016. szept. 29. 15:04
 6/13 anonim ***** válasza:
73%
Érdekes hozzállás az orvostól. Az én lányom is csak a 37. héten fordult be, én féltem, engem az orvosom nyugtatott hetekig előtte, hogy van még ideje, ne aggódjak rajta. Ha ragaszkodsz a császárhoz és beindul a szülés akkor sincs baj, sürgősségiben megcsináják, nem programozottként.
2016. szept. 29. 15:33
 7/13 anonim ***** válasza:
13%
Ha befordul még, akkor nem fogja megcsászározni nyilván, de nem tudom mi azzal a baj, ha előre megtervezik, hogy ha mégse fordulna be, akkor ekkor és ekkor lesz a műtét. Amint látható, így se volt nagy választék, hogy mikor legyen. Ha várnak még heteket, és ugyanúgy nem fordul be, akkor majd az orvos széttárja a kezét, hogy bár úgy volt, hogy ő csinálja, de nem terveztek időben , így nem tudja mikor megcsinálni, keressen mást?
2016. szept. 29. 15:57
 8/13 A kérdező kommentje:
Nincs fogadott orvosom, a korhazban kaptam idopontot. Vegulis teljen mindegy, mert ha hamarabb is jon, akkor is ugyeletes orvosnal szulnek, viszont nekem jo erzes, ha tudom a nagy napot! Ezert is kertem tanacsokat, hogy mire figyeljek fokozottabban.
2016. szept. 29. 17:01
 9/13 anonim ***** válasza:
56%

Most komolyan medencevégű fekvés miatt írt ki program császárra???? Ez vicc. Egyrészt még akár be s fordulhat. Persze kevés rá az esély, de megeshet. Másrészt meg attól még nem baj, ha magától indul meg a szülés, úgy is tud császározni. Csak gondolom lusta. Kényelmesebb egy előre megbeszélt időpontban beslattyogni, mint pl. esetlegesen az éjszaka kellős közepén.

Nekem is medencevégű volt az első babám, mondjuk nekem nem is volt fogadott dokim. Mikor beindult a szülés, bementünk, megnézték, nem fordult meg, és már készültünk is a műtétre. Ennyi.

Szóval ne tegyél semmit, majd jön baba, mikor jönni akar.

2016. szept. 29. 17:02
 10/13 anonim ***** válasza:
83%

Ja most látom, hogy neked sincs fogadott dokid.

Hát akkor így jó végül is, mert addig lehet be is indul, ha meg nem, akkor már amúgy is majdnem 40 hetes leszel.

2016. szept. 29. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!