Aki szules utan ugy elt szexualis eletet h nem latta meg az orvosa?
Figyelt kérdés
Majdnem 3honapra ra kaptam idopontot a kontrolra.Megvartuk a 6hetet.Gatvedelem volt.2016. aug. 23. 11:55
1/8 anonim válasza:
mi az, hogy úgy? mi az, hogy nem ér rá a 6 hetes vizsgálatodra az orvos? mi az, hogy megtiltja 3 hónapig a szexet?
2/8 anonim válasza:
6 hetes kontrollra 3 hónap mulvara ad időpontot? Keresnék másik orvost. Úgy nem szeretkeznék, hogy előtte nem lát orvos.
3/8 anonim válasza:
:DDDD
persze h nem láttam mert nem előtte szexelek
am meg én 4hére rá már szexeltem :) fene se bir ki 6 hetet addig
4/8 anonim válasza:
Azt hiszem, egyszer sem vártuk meg teljesen a 6 hetet. Mikor elmúlt a vérzésem, óvszerrel megpróbáltuk. Orvoshoz csak később mentem kicsivel. 3 gyerekem van, és még élek.
5/8 anonim válasza:
A hathetes kontroll az hathetes kontroll. Nem 10,12,30,50,100, hanem 6! Ha a saját dokid nem tud fogadni, akkor menj el máshoz. Én nem kockáztatnék. Nekem az egészségem fontosabb, mint a kufirc. Bár én nem is vagyok egy szexgép, hogy ne bírnám ki...
7/8 anonim válasza:
A kontroll nem csak a sex miatt van. Mivan ha valami nincs rendben pl?
8/8 anonim válasza:
Nekem is furcsa, hogy szülés után 3 hónappal fogadna.. Akkor menj el egy másikhoz. Ahogy írták, ez nem csak arra van, hogy áment mondjon a szexre, hanem, hogy megnézzen odabenn, hogy minden rendben van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!