Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jobb a csaszaros szules a...

Jobb a csaszaros szules a kesobbi szexualis eletet tekintve?

Figyelt kérdés
Remiszto dolgokat olvastam a huvelyi szulesrol a kesobbi szexualis eletet tekintve. Hogy merjen igy egy no szulni? Mi lesz ha szetveri a szexualis eletet?
2014. nov. 30. 18:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem veri szét, nem ezen múlik.
2014. nov. 30. 18:37
 2/7 anonim ***** válasza:
51%

Én hüvelyi úton szültem, ráadásul nem tágultam rendesen, és a doki a hasamat nyomva préselte ki a fiam...

És a férjem ezt végig is nézte...

Most 1,5 éves a pici, köszönjük, minden ok a szexuális életünkkel, és a házasságunkkal is.

Én inkább azért imádkoztam, nehogy császár legyen, mert az brutális.

2014. nov. 30. 18:57
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Én császárral szültem, nem saját választás volt, hanem sürgősségi beavatkozás. Nagyon hamar helyrejöttem, a hegem gyorsan gyógyult, a gyermekágyas időszak elteltével már szeretkeztünk a férjemmel, ugyanúgy volt orgazmusom, mint előtte, talán egy picit szárazabb voltam az elején. Tehát császár után 6 héttel nekünk már működött a dolog. Egyáltalán nem olyan horror a császár, mint ahogy azt gondolják. Én a popsiig repedést sokkal durvábbnak gondolom, meg azt, hogy a doki a nő hasába könyökölve nyomja ki a babát /ahogy az 1. írta/, és sokkal rizikósabbnak érzem a baba szempontjából is /oxigénhiány, beszorul, csontja törik/. Szval én elégedett voltam a császárral, a szexuális életünk pedig helyreállt.
2014. nov. 30. 19:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem jobb lett a szexuális életem a szülés után. Az okát nem értem. Mert a logika azt diktálná, hogy gátmetszés után ne így legyen. De én örülök, hogy így alakult. Előtte például nem volt hüvelyi orgazmusom, azóta van, és sokkal intenzívebb az orgazmus. Nem értem az okát. A férjem egyébként mindent végig nézett, a doki lökte odébb, hogy ne legyen láb alatt, de nem zavarja őt, amit ott látott, kíváncsi volt.
2014. nov. 30. 19:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Szültem császárral és simán is. Mindkettő után kb 3 hónapig fájt az együttlét. Aztán szépen fokozatosan visszatért a normális :) is. Másodjára szültem természetesen egy 4,5 kilós babát, minden olyan, mint előtte. Kérdeztem apát is, hogy ő érez-e változást, de azt mondta, hogy minden tuti :)
2014. nov. 30. 20:17
 6/7 anonim ***** válasza:
3 gyereket szültem hüvelyi úton....a kapcsolatunk ma is tökéletes,a szexuális életünk is,és a férjem bevallása szerinte se érzetre,se küllemre nem változott semmi(nem repedtem és nem volt gátmetszésem se)
2014. nov. 30. 22:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Ugyanazt tudom mondani mint az utolsó(ugyanigy voltak a szuleseimis), csak nekünk kb.1, 5honapra volt szükség a gyermekagy után mindketszer(bár mi lelkesen sokat gyakoroltunk) ferjem is azt mondta semmi változás, pedig többen elszornyulkodtek a gatsebemen a kh-ban.
2014. nov. 30. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!