Szules utani 6 hetben ovszerrel sem ajanlott a szexualis egyuttlet?
Terhesseg utolso 2 honapjaban nem voltunk egyutt,mert nekem nagyon nem volt hozza kedvem,valahogy nem kivantam.
1 hete szultem surgossegi csaszarral,es lehet,hogy nagyon furcsa,de 1-2 napja nagyon kivanom a szexet...
Termeszetesen kibirom,ha "muszaj",tehat ha meg ovszerrel is karos lehet,akkor nyilvan nem fogunk probalkozni,de ha kello odafigyelessel es ovszer hasznalattal lehet,akkor megprobalnank :-)
1 héttel a császár után nem hogy nem kívántam, de eszembe se jutott a szex.
Azt ne mond, hogy már nem vérzel, mert egy hét alatt nem hiszem, hogy minden begyógyult. Bírd ki.
Az orgazmus méhösszehúzódást okoz, neked meg van egy alig 1 hetes vágás a méheden. Még a seb is szétnyílhat.
6 hét, lásson doki, mondjon rá ámen-t, aztán annyit lehettek együtt, amennyit akartok.
Bár kicsit off, de sztem egyáltalán nem fura, hogy szülés után valaki gyorsan megkívánja a szexet. Mi el voltunk tiltva terhesség alatt, szóval jópár hónap kimaradt. Szülés után én meg szárnyaltam, mindenféle hormonjaim repkedtek, annyira boldog voltam, stb és igenis én is nagyon kívántam a szexet, az azzal járó intimitást is stb..
Mi végül kb 8-9 hetet vártunk, mert a dokim később ért rá, addigra meg elmúlt amúgy a rózsaszín köd, kissé megtépázottabb is lettem :), de még így is tök örültem.
Na akkor jött a hideg zuhany, borzalmas volt a szex és addig, amíg vissza nem álltak a hormonjaim, azaz újra el nem kezdtem menstruálni (és ez nálam 1 év volt ...) addig nem is lett jó. Már teljesen elkeseredtem, azt hittem egy életre befellegzett a libidómnak, de szerencsére aztán minden visszatért, sőt talán jobb is lett :)
De a kérdésedre: bírd ki, várd ki!
én is császárral szültem, és kívántam utána a szexet DE szerintem ez a "folyás" annyira gusztustalan, hogy eszembe nem jutott volna odaengedni a közelébe bárkit is, még ha lehetett volna is.
hozzáteszem, én a 16. héttől nem szexeltem, végig kívántam és ki lehet bírni ;) egyébként hat hét után is fájt egy kicsit, hát még egy hét után...császár vagy természetes szülés ide vagy oda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!