Szülés utáni vérzés, ez így normális?
Figyelt kérdés
5 hete szültem, kb másfél hete elmúlt a vérzésem. 2 napja újra kezdődött. Ez normális?2016. okt. 1. 11:11
1/6 anonim válasza:
Szerintem igen, de lassan ugyis mesz a hat hetes kontrollra. Szoptatsz? Ha nem, siman lehet menzi is. Vagy megeroltetestol is lehet, nalam legalabbis igy volt. Ugyan nem mult el meg, de ha nem pihentem rosszabb lett.
2/6 anonim válasza:
Ha szoptat, akkor is lehet menzesz.
7 hétig véreztem, majd pár nap szünet és 8. hétre megjött, orvos megerősítette, hogy az.
3/6 A kérdező kommentje:
Szoptatok.
14-én lesz a kontroll, majd rákérdezek.
2016. okt. 1. 14:03
4/6 anonim válasza:
3hétug véreztem szülés után.Kizárólagos szoptatás mellett mégis a 4.hétenmegjött
5/6 anonim válasza:
Detto, minden szülésem utàn megjött hamar :-(.
1. 5 hét vérzés 4 nap szünet és megjött
2. 4 hét vérzés 1 hét szünet és megjött
3. 3 hét vérzés 1 hét szünet és megjött
De utàltam.
Mondjuk az is lehet, hogy megerőltetted magad,vagy többet cicizett esetleg a baba. 6 héten belül normàlis minden vérzés,az is ha elàll és újra vérzel. Persze mindez csökkenő mennyiségben és ha nem bűzös stb...
6/6 anonim válasza:
én nem szoptatok sajnos 7 hétig véreztem hol jobban hol kevésbé.aztán 4 nap szünet és ujra..akkor mentem orvoshoz aki mondta ez menstuácio jellegü vérzés,ez tart 7 napja.énis félek normális e ilyen hosszu.de csak mondta volna ha valami nincs rendben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!