Császár utáni 6 hétben normális az ilyen jellegű összevissza vérzés?
Figyelt kérdés
Császárral született a babám, az első 2 hétben erős vérzésem volt, majd fokozatosan csökkent. Most olyan változó lett a vérzésem, egyszer nagyon megvan, egyszer kicsit. Van amikor csak barnázom, van amikor piros megint. A mennyisége is változik, de sose kell betét, tehát nem olyan bő. Most vagyok az 5. héten. Most pl 2 napja azt hittem el fog múlni, mert délelőtt semmi nem volt, délután enyhén barnázgattam. Ma meg délelőtt semmi, most meg megint piros vérzés jelentkezett. Ez még belefér a tisztulásba, vagy orvoshoz kell fordulnom?
Egyébként egyéb problémákra antibiotikumot kell szednem. ez is bekavarhat?
2015. szept. 29. 17:58
1/2 anonim válasza:
Az orvosom azt mondta, hogy az első 4-5 hónapban minden normális, az is, ha nem jön meg, az is, ha sokszor megjön. Az az egyetlen dolog, amire figyeljek, hogy ha túl sok jön és túl sokáig tart.
2/2 anonim válasza:
Pont ugyanigy volt nekem is.
Hidd el, mindjárt vége!
De a hat hetes kontrolon ugyis megvizsgalnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!