Tényleg általános, amit a barátnőm mondott? Nem ciki megkérni a férjemet, hogy szülés előtt még ő borotváljon le alul, ne a kórházban kelljen?

Kedves 20-as! Azért megnéznélek én egy szétcsúszott csigolyasorral terhesség alatt, hogy mennyire érzed túlmisztifikáltnak. Nem mindenki hisztizik, és nem mindenkinek "álom" a terhesség...Sajnos! Pedig gondolom, mindenki úgy akarná megélni, aztán hozza sors, amit hoz.
Az, meg,hogy kinek milyen intim szférája van a házasságában, egyéni. Van, akinek van, és szükségük is van rá, de van, aki egyáltalán nem szégyell semmit és mégis tudna nőként és férfiként nézni egymásra. Embere válogatja.

Kedves utolsó! Ha elolvastad volna okával az egész hozzászólásomat, akkor láthattad volna, hogy szó szerint leírtam, hogy természetesen ha problémanentes a terhesség.
Egyébként nekem meg leállt az egyszem vesém 32 hetesen, megröntgenezték a hasamat, benne a fiammal, ő megkapta a tüdőérlelőt, hogy 32 hetesen kivegyék,aztán végül megúsztuk, majd 40 hetesen szülésnél nem akart elállni a vérzés, szóval hidd el, tudom mi az a nem problémamentes terhesség, szülés... Sajnos...

*bocsi,befagyott a telefonom... :) :/
Szóval mivel jártam a poklok poklán én is, hidd el, látom, hogy sok kismama tényleg rettenetesen túlzásba esik... De kinek hogy, kinek milyen a fájdalomküszöbe, és ki mennyit bír... Van akinek semmi baja,mégse képes egy egyszerű borotválásra, mert ő terhes (csak hogy a kérdésnél maradjunk) másnak meg ez eszébe se jutna... De ilyen a világ, nem vagyunk egyformák...
Az utolsó bekezdéseddel egyetértek...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!