Szülés után nem volt ciki találkozni az utcán pl. dokival, növérrel, szülésznövel?
Kis szégyen???
SEMMI szégyellnivaló nincs abban, hogy életet adtam a lányomnak. Nem, nem volt "ciki".
Ugye még közelében se vagy a gyerekvállalásnak, nyugtass meg?!
Egyáltalán nem érzem cikinek, szégyen pedig pláne nincs bennem, hiszen nekik ez a munkájuk, én csak egy vagyok a sok páciensük közül.
A szülésznőmet azóta is pár havonta meglátogatjuk a gyerkőccel a kórházban, a dokinál pedig volt már egy kisebb nőgyógyászati műtétem, ami után 3 havonta jártam kontrollra hozzá. Nagyjából olyan természetességgel vetkőzök és terpesztek előtte, mintha fogmosáshoz készülődnék, ráadásul közben mindenféléről szoktunk beszélgetni, mindig oldott a hangulat.
A nőgyógyászaton pedig az egyik műtősfiú ismerősünk, voltunk már együtt vele néhány falusi rendezvényen, helyi mulatságon. A szülés után többször meglátogatott az újszülött osztályon, miközben pl. szoptattam, illetve a nőgyógyászati műtétemet követően ő pakolgatott át egyik ágyról a másikra. Nem érzem kellemetlennek találkozni vele.
A nagyobbik fiam nyolc éve született. Ez idő alatt még egyszer sem futottam össze a szülést levezető dokival, a szülésznő arcára meg már nem is emlékszem (már másnap sem emlékeztem rá). Igaz, amikor ő született, a végén már sok orvos bent volt, nem volt egyszerű eset. Na, az egyik dokival, a főorvossal végül csak összefutottam újra, méghozzá a második fiam születésekor, két és fél hete. Nem volt ciki :D Ugyanúgy a fedetlen alfelemet látta, mint anno, csak nyolc évvel öregebb kiadásban, de nem reklamált emiatt :D
Egyébként nem tudom, én nem szoktam az orvosaimmal összetalálkozni sehol. A háziorvosomhoz 18 éve járok, és először négy hónappal ezelőtt történt meg, hogy az utcán szembejöttünk egymással. Mosolygott, rámköszönt, én visszaköszöntem szintén mosolyogva, aztán mentünk mindketten a dolgunkra. Pedig ő is látott már úgy, ahogy az utcán nem mutatkozom. Például látta már, hogy szőrös volt a lábam, vagy látta, hogy milyen hurkás-striás a hasam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!