Ciki szembe "pukkantani" (a gyengébbek kedvéért szellenteni) az orvost szülés közben? Nekem a pofám leszakadna!
Ilyen helyzetben ez mondhatni, természetes. Ha valaki erősen présel, akkor még a kaki is kijöhet, de ez természetes. Ha hasprés történik, minden izmod működik, nem tudod szabályozni, főleg olyan fájdalmak közepette.
Én még nem szültem, de szerintem abban a pillanatban nem azzal fogsz törődni, hogy ciki-e vagy sem a doki arcába szellenteni.
Nemrég szültem.. Én szülés előtt azt gondoltam,hogy "Baromi ciki lenne ha épp akkor pukiznám el magam vagy kakálnék be" Egyébként sem a dokit pukizod hanem a szülésznőt:)
És most így szülés után.... Ugyanígy gondolom:)
Igaz a kitolási szakaszban éppen nem ezen agyaltam,de így utólag visszagondolva,baromi ciki lett volna:D
Hát ha hiszitek ha nem.. Én igenis foglalkoztam azzal,hogy ne érjen baleset "igaz kivédeni ott és akkor nem lehet":)
De ha megtörtént volna,ugyan úgy néztem volna a szülésznő szemébe,doki szemébe..
Látott és hallott ő már cifrább dolgokat is:)
A beöntést pont ezért talalták ki, hogy a bekakilás elkerülendő legyen.
Egyébként pedig, hát biztosan nagyon ciki lenne de abban a helyzetben nem tudsz mit tenni, nem tudod vissza tartani.
De ez ezzel jár, a doki és a szülésznő biztos nem fog ki nevetni.
Aki szülni készül az készüljön fel az ilyen kis balesetek előfordulására is.
Én májusban fogok szülni, de azért ha ez történne akkor sem lesz tragédia.
Én konkrétan megkérdeztem a dokit szülés közben, hogy "mi van akkor, ha....?" Az egyébként fiatal és igen jóképű doki annyit mondott: a világon semmi, láttak már olyat.
Ezzel együtt semmi ilyesmi nem történt, ha jól sikerül a beöntés, nem kell ettől tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!