Akinek kitágult a hüvelye (kicsit vagy nagyon) szülés után, annak milyen tünetei voltak?
Egyik barátnőm járt így. Amikor fürdött, mindig folyt belőle utána a víz elég sokáig, meg a szex sem volt túl jó, a férje is mondta, h tágabb lett.
De tornával sokat javult neki,meg idővel persze. Szóval már kb olyan neki mint volt.
Én még ilyet nem hallottam!Ez tényleg elég bugyuta kérdés!3-at szültem spontán,de semmi tágulási panaszom nincs.
A hüvely rugalmas....
Én egy gyermeket szültem hüvelyi úton, nekem is tágabb maradt. Tampon felhelyezésénél egyértelműen érezni, és a szex sem a régi. A méhszájam is lejjebb került. Most intim tornát végzek. Akkor is érzem, hogy kevésbé tudom összeszorítani az izmaimat.
Hitetlenkedőknek üzenem, nem vagyunk egyformák, ti szerencsések vagytok, mi nem.
Egyébként egy nőgyógyásztól hallottam, hogy senki ne gondolja azt, hogy ugyanolyan lesz szülés után odalent, mint előtte. Csak van, akit kevésbé visel meg, van, akit jobban.
Azt legalább tudom miről van szó...
Az értelmes válaszokat köszönöm.
A szex sem a régi alatt mit értesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!