Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek kitágult a hüvelye...

Akinek kitágult a hüvelye (kicsit vagy nagyon) szülés után, annak milyen tünetei voltak?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 2. 16:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Neharagudj de ez olyan bugyuta kérdés. Konkrétan mit akarsz tudni?
2015. ápr. 2. 16:53
 2/12 A kérdező kommentje:
Azt amit kérdeztem...milyen tünetei voltak?
2015. ápr. 2. 16:55
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyik barátnőm járt így. Amikor fürdött, mindig folyt belőle utána a víz elég sokáig, meg a szex sem volt túl jó, a férje is mondta, h tágabb lett.

De tornával sokat javult neki,meg idővel persze. Szóval már kb olyan neki mint volt.

2015. ápr. 2. 17:39
 4/12 anonim ***** válasza:
13%

Én még ilyet nem hallottam!Ez tényleg elég bugyuta kérdés!3-at szültem spontán,de semmi tágulási panaszom nincs.

A hüvely rugalmas....

2015. ápr. 2. 20:21
 5/12 anonim ***** válasza:
97%

Én egy gyermeket szültem hüvelyi úton, nekem is tágabb maradt. Tampon felhelyezésénél egyértelműen érezni, és a szex sem a régi. A méhszájam is lejjebb került. Most intim tornát végzek. Akkor is érzem, hogy kevésbé tudom összeszorítani az izmaimat.

Hitetlenkedőknek üzenem, nem vagyunk egyformák, ti szerencsések vagytok, mi nem.

Egyébként egy nőgyógyásztól hallottam, hogy senki ne gondolja azt, hogy ugyanolyan lesz szülés után odalent, mint előtte. Csak van, akit kevésbé visel meg, van, akit jobban.

2015. ápr. 2. 21:48
 6/12 A kérdező kommentje:

Azt legalább tudom miről van szó...

Az értelmes válaszokat köszönöm.

A szex sem a régi alatt mit értesz?

2015. ápr. 3. 08:02
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia, hát valami olyasmit, hogy szó szerint nem érzem úgy, ha a párom bennem van, mint régen.
2015. ápr. 3. 21:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Volt gátszakadásom, és varrásom is. A heg környékén pl teljesen érzéketlen lett a hüvelyfalam.
2015. ápr. 3. 21:20
 9/12 Kathrin01 ***** válasza:
Szia, én két gyereket szültem, első szülés után is éreztem, hogy tágabb lettem, de nem volt olyan vészes, a második szülésnél már repedtem is, még tágabb lettem sajnos. Ha tükörbe nézem, akkor látszik, hogy nagyobb a nyílás. A férjem is érzi, hogy nem olyan már, mint régen. És igen, a méhszájam is lentebb van. :( amúgy 3600 és 3900 grammal születtek a babáim.
2015. ápr. 3. 23:11
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
2 gyermeket szültem természetes úton. Én abból vettem észre, bizonyos idő elteltével (azaz nem szülés után pár héttel), hogy nem fáj a szex. Régen a "csak úgy durr bele" nem ment volna, viszont (bár 3 gyerek mellett áldás) a néha - van 15 percünk, és élvezzük ki... bocsi ha nem erre vagy kíváncsi. Másból nem tapasztalom, mivel tampont a 3 gyerek előtt (első császár volt) sem bírtam. Viszont a szex sokkal jobb lett. :)
2015. ápr. 8. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!