Ciki szembe "pukkantani" (a gyengébbek kedvéért szellenteni) az orvost szülés közben? Nekem a pofám leszakadna!
Figyelt kérdés
2015. ápr. 3. 18:32
11/18 anonim válasza:
Közben lehet hogy észre sem veszed ha megtörténik, ha az ember a gátmetszést sem veszi észre közben (márpedig én azt sem vettem észre mikor csinálták...), akkor lehet hogy egy szellentést sem :). Tudtommal nem történt ilyen velem, de ha történt volna akkor is azt mondom, hogy elhiheted, ha szellentesz ha nem, nem sok titkod marad a szülészorvos és a szülésznő előtt :D.
12/18 anonim válasza:
Ha neked lesz ott időd ezen aggódni, irigyellek. Én azon aggódtam, hogy éljem túl. Nem azért megyek oda, hogy megfeleljek az orvosoknak, ők nyújtanak szolgáltatást nekem. Ha körbeszarom a vajúdót, akkor sem szólhat senki egy büdös szót sem!
13/18 anonim válasza:
Nálam annyira gyorsan történt minden,hogy se beöntés,se borotvàlás nem volt.Volt ott minden amit el tudsz képzelni.Kislányom ahogy megszületett ő is kakált egyet...
Nem érzem magam emiatt kellemetlenül,láttak már ilyet nem is egyet.
14/18 anonim válasza:
Én ugyan nem pukkantouam, viszont háromszor hánytam ésegyszer ágytálba pisiltem a doki előu :D. Hát ezeket sem csinálja szivesen az emcer mások jelenlétében, de ott rohadtul nem érdekel, másrészt gondolj a munkád leguncsibb részére, na ez az orvosnak pont olyan napi rutin.
15/18 A kérdező kommentje:
A 11-es válasz nagyon jó volt:)
A 12-est inkább nem is minősítem....
2015. ápr. 3. 20:25
16/18 anonim válasza:
En nem kaptam beontest, azt monta a szuleszno hogy nincsen szukseg ra..Akkor rakerdeztem :' es mi van ha bek....?' Azt monta hogy azzal en ne torogyek mert azert vanak ok ott hogy elpucoljak :) hal istenek nem tortent baleset :)
17/18 anonim válasza:
Jaj lányok,annyit mosolygok!Olyan viccesen írtok!
Kérdező,nincs ebben semmi,ők nem érzik cikinek te se érezd,megesik.Nekem egy szülésemnél történt baleset(konkrétan kaki) de egyáltalán nem szégyelltem magam miatta.
18/18 anonim válasza:
Kedves kérdező! Nem a pofád fog leszakadni, hanem az alfeled. Azt, hogy mi történik közben, a fájdalmak miatt te meg sem fogod érezni. Ha nyomni kell, akkor nyomni kell, nem tudod szabályozni, hogy mi jöjjön, és mi ne. (még beöntés után is jöhet bármi). természetes dolog, hogy ha valaki szülés közben bekakil, akármilyen kicsit is. Gyorsan letörlik, és kész. Ez a szülés során teljesen természetes. És a szülésznők sem jelenik se senkinek szülés közben, hogy mi van, csak törölnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!