Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek meddig tartott szülés...

Kinek meddig tartott szülés után a vérzés?

Figyelt kérdés
Nekem már 7 hete és kb egy hete úgy tűnt elmúlik de aztán erősebb lett kicsit és sötét szìnű. Kontrollra sem tudok/akarok így menni mert nem szeretném,hogy így megturkáljanak. Aggódnom kéne miatta?
2015. ápr. 3. 02:48
 1/9 anonim ***** válasza:
6 hetesen. de az utolso het mar inkabb csak sargas folyas volt. hivd fel a dokid v a rendelest h igy menjel e kontrollra.
2015. ápr. 3. 06:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Csaszar utan 5 hetig.
2015. ápr. 3. 07:10
 3/9 anonim ***** válasza:
3 napig, utána még 4 hétig maszatoltam és a szülés után 5 héttel megjött az első menstruációm.
2015. ápr. 3. 07:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Napra pontosan 6 hétig tartott a maszatolással együtt. Értem, hogy nem szívesen mész orvoshoz, de nem ártana felhívni, inkább nézzen meg, ha úgy ítéli meg, mint később valami baj legyen.
2015. ápr. 3. 07:46
 5/9 anonim ***** válasza:

Mindkettőnél kb 2 hétig (természetes úton szültem) és kb 7 hetesen jött meg. Az elsőnél pont előtte voltam a kontrollon. Most a másodiknál pedig pont megvolt és így voltam, így a doki is megállapította, hogy ez már menstruációs vérzés és nem a gyermekágyas. Mondjuk bennem fel sem merült, hogy ezért később kellett volna mennem. Szerintem ez természetes dolog.

Szóval amiatt ne idegeskedj, hogy megvan, látott ő már ilyet.

2015. ápr. 3. 09:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem 8 hétig tartott. Azért nem aggódtam, mert a hat hetes kontrollon mondta a doki, hogy van akinek 8 hétig is eltarthat. (Én pont ezért mentem el, mert akkor aggódtam, hogy miért vérzek még mindig elég erősen). Közben többször elmúlni látszott, és újrakezdődött.
2015. ápr. 3. 12:49
 7/9 anonim ***** válasza:
en meg csak mpst fogok szulni nem tudom.. de nem lehet hogy ez mar a mensid?
2015. ápr. 3. 14:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Én kb 4 hétig. Aztán 6.héten hívtam is a dokit kontrollra,de nem volt már időpont. Aztán másik héten meg megjött a menzeszem, brutál erős volt,én így nem mentem vizsgálatra. Szó szerint dőlt belőlem a vér.... Sokkal durvább volt mint szülés után.. Végül a 9.héten jutottam el hozzá. Mondta is hogy nem para:) Nem igen mennek hozzá,és nem is igen szokás úgy menni,hogy vérzel.. De nyilván ha elmész nem fog hazaküldeni,kutya kötelessége megnézni,hogy minden okés e odabent:)
2015. ápr. 3. 18:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Annyit hozzátennék,hogyha te kényelmetlennek tartod azt,hogy úgy vizsgáljon meg,hogy vérzel akkor egész egyszerűen hívd fel,mond meg,hogy 7hete szültél még mindig vérzel,mi a teendő.. Normális e vagy sem.. És nyugodtan meg mondhatod,hogy nem igen szeretnéd így a vizsgálatot.

2015. ápr. 3. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!