Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Verzes szules utan 9hettel?

Verzes szules utan 9hettel?

Figyelt kérdés
Szombaton lesz 10 hete hogy szültem.A 6hetes kontrollra ugy mentem el, hogy kezdett elmúlni görcsoltem egy picit es ujra verzes jelentkezett.A doki azt mondta minden rendben valoszinu, hogy megjött.Viszont azóta sem múlt el.Majdnem elmúlik, de ujra visszatér.Pirosas barnás pecsétalesem van.Megyek dokihoz, csak kiváncsi vagyok, hogy valaki járt e mar igy?

2014. dec. 2. 12:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Menj dokihoz vagy hívd fel!Komoly problémára utalhat!
2014. dec. 2. 12:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is kb szülés után 8-9héttel jött meg először, de nem szoptattam, így ez idejében volt. Viszont a szülés után elmult a vérzés, utána nem volt sokáig és így jött meg 9hét után. Szóval ha neked szinte folyamatos vérzésed van, akkor szerintem is a doki fog tudni pontos válasszal szolgálni. Majd írd meg mit mondott.
2014. dec. 3. 08:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Szia!Koszono az érdeklődést!Voltam dokinal, szerencsére nincs semmi baj.A mehem es a petefészek rendbe van.Azt mondta, hogy meg akar jönni de nem tud valószínűleg a szoptatas miatt.Kaptam ergam cseppet es rutascorbint.Addig kell ezeket szednem amig el nem mulik.Remelem mar hamarosan.
2014. dec. 3. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!