Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A vajúdás alatt van vérzés?

A vajúdás alatt van vérzés?

Figyelt kérdés
Akkor bugyit is lehet felvenni betéttel? VAgy csak úgy folyik minden? Nálunk saját hálóingben kell lenni. Köntöst ha veszek fel akkor az is véres lehet, ha nem engedik a bugyit.
2014. nov. 7. 19:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Vajúdás alatt én nem véreztem, viszont a magzatvizem folyamatosan folyt, úgyhogy hülyének néztek volna bugyiban...

Amúgy ha nem folyna belőled semmi, akkor is szoktak szólni, hogy ha nem muszáj ne legyen rajtad alul semmi, mivel a doki, szülésznő meg-megvizsgál időközönként, és a bugyi egy szülésnél csak akadály. :)

2014. nov. 7. 19:11
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de ez a kérdés tök nem lesz fontos, amikor vajúdsz majd. Hidd el, lesz más problémád, és a bugyid pont nem fog érdekelni, de az sem, ha a köntösöd véletlen véres lesz.

Én amúgy nem véreztem vajúdáskor, de csak egy kórházi ing lehetett rajtam, amit ott adtak. Alul semmi, nem is lett volna értelme.

2014. nov. 7. 19:14
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
En utcai ruhaban mentem be. Fatmert levetettek, a polomat meg felturtek. Ugyis tiszta trutyi lesz minden es konyekig nyulkalnak benned, halal mindegy mi van rajtad.
2014. nov. 7. 19:18
 4/14 anonim ***** válasza:

Max tágulási.

Hát velem mindkét szülésemnél levetették a bugyit. A szülőágyon ücsörögtem és feküdtem, alám raktak ilyen lepedő szerű cuccot, h az legyen magzatvizes. Hálóing a sajátom volt, de nem lett véres, fel volt tűrve. A baba kente csak össze, amikor rám rakták. :))) De ki nem... le h véres lesz most őszintén? És érdekelni sem fog, hidd el. Ne 20,000-et vigyél, hanem 1000-es kínait. A szülőágyon meg felejtős a köntös.

2014. nov. 7. 19:22
 5/14 anonim ***** válasza:
minimális tágulásos vérzés volt. Amikor labdán ültem, alám tettek egy fehér lepedőt, azon volt egy pecsételő vérzés szerű folt. A hálóing ugyan kórházi volt, de nem lett véres. Fogalmam sincs, hogy vajúdás közben fel volt-e türve, gyanús, hogy igen, mert különben legalább magzatvizes lett volna. Lepedővel voltam végig letakarva. Szerintem bugyit hülyeség húzni olyankor, van már olyan fájdalom, hogy a fene akarná azt fel-le huzogatni.
2014. nov. 7. 19:30
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekem a magzatvíz után csöpögött valamennyi vér. Engem nem érdekelt volna, kisebb gondom is nagyobb volt, meg úgy voltam vele, hogy úgyis vizsgálgatnak, de a szülésznő rám szólt, hogy vegyem vissza a bugyit, ne legyen minden csupa trutyi, úgyhogy kénytelen voltam. A hátam közepére nem kívántam akkor, örülök, hogy ezek szerint csak nálunk volt így...
2014. nov. 7. 20:03
 7/14 anonim ***** válasza:
En enyhen vereztem
2014. nov. 7. 21:39
 8/14 anonim ***** válasza:

nekem vérzéssel indult be a szülés, persze nem erős, hanem darabos, trutyis, olyan mint a nyákdugó... brrr :D

sokszor zuhanyoztam a vajúdás alatt, megszámolni se tudom, szülés előtt fél órával még ott álltam a víz alatt. mikor labdára ültem akkor a szülésznő alám tett lepedőket... :D

bugyi nem maradhat mert gyakran nézelődnek és hidd el, a 2 perceseknél eszedbe se fog jutni :)

2014. nov. 7. 22:41
 9/14 anonim ***** válasza:
Itthon vajudtam 9 orat,nem volt verzes,beertunk,megvizsgalt a szuleszno es elkezdtem verezni de csak picit.ctg bugyiban melltartoban,(labdan)megerkezett a dokim,burokrepesztes bugyit vissza sem kellett vennem,mert egy oooooriasi betetet kaptam visszakullogtam a szuloszobaba a vizsgalobol(hajnali 5 volt es full egyedul voltunk) alam tettek egy leoedotmszuleszno engedett vizet es masztam is be a kadba meztelenul.a zoknim majdnem rajtam maradt:) ugy szoltak ram h zokniba akarok furdeni?vizbe picike verdarabkakvoltak a vege fele.onnantol kezdve meztelenul voltam,mikor megszuletett a fiam(mar az agyon voltunk mert elfaradtam)betakartak egy lepedovel.bordacsfalnal is alltam ott is alam tettek lepedot.
2014. nov. 8. 05:17
 10/14 anonim ***** válasza:
Én vérezgettem, szóval kaptam papírvattát, azt kellett a lábam közé szorítani. Mivel baromi erős fájásaim voltak, és csak lassan tudtam mozogni, így nem esett ki. Meg labdán ültem sokat.
2014. nov. 8. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!