Akkor bugyit is lehet felvenni betéttel? VAgy csak úgy folyik minden? Nálunk saját hálóingben kell lenni. Köntöst ha veszek fel akkor az is véres lehet, ha nem engedik a bugyit.
Vajúdás alatt én nem véreztem, viszont a magzatvizem folyamatosan folyt, úgyhogy hülyének néztek volna bugyiban...
Amúgy ha nem folyna belőled semmi, akkor is szoktak szólni, hogy ha nem muszáj ne legyen rajtad alul semmi, mivel a doki, szülésznő meg-megvizsgál időközönként, és a bugyi egy szülésnél csak akadály. :)
2014. nov. 7. 19:11
2/14 anonim válasza:
Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de ez a kérdés tök nem lesz fontos, amikor vajúdsz majd. Hidd el, lesz más problémád, és a bugyid pont nem fog érdekelni, de az sem, ha a köntösöd véletlen véres lesz.
Én amúgy nem véreztem vajúdáskor, de csak egy kórházi ing lehetett rajtam, amit ott adtak. Alul semmi, nem is lett volna értelme.
2014. nov. 7. 19:14
3/14 anonim válasza:
En utcai ruhaban mentem be. Fatmert levetettek, a polomat meg felturtek. Ugyis tiszta trutyi lesz minden es konyekig nyulkalnak benned, halal mindegy mi van rajtad.
2014. nov. 7. 19:18
4/14 anonim válasza:
Max tágulási.
Hát velem mindkét szülésemnél levetették a bugyit. A szülőágyon ücsörögtem és feküdtem, alám raktak ilyen lepedő szerű cuccot, h az legyen magzatvizes. Hálóing a sajátom volt, de nem lett véres, fel volt tűrve. A baba kente csak össze, amikor rám rakták. :))) De ki nem... le h véres lesz most őszintén? És érdekelni sem fog, hidd el. Ne 20,000-et vigyél, hanem 1000-es kínait. A szülőágyon meg felejtős a köntös.
2014. nov. 7. 19:22
5/14 anonim válasza:
minimális tágulásos vérzés volt. Amikor labdán ültem, alám tettek egy fehér lepedőt, azon volt egy pecsételő vérzés szerű folt. A hálóing ugyan kórházi volt, de nem lett véres. Fogalmam sincs, hogy vajúdás közben fel volt-e türve, gyanús, hogy igen, mert különben legalább magzatvizes lett volna. Lepedővel voltam végig letakarva. Szerintem bugyit hülyeség húzni olyankor, van már olyan fájdalom, hogy a fene akarná azt fel-le huzogatni.
2014. nov. 7. 19:30
6/14 anonim válasza:
Nekem a magzatvíz után csöpögött valamennyi vér. Engem nem érdekelt volna, kisebb gondom is nagyobb volt, meg úgy voltam vele, hogy úgyis vizsgálgatnak, de a szülésznő rám szólt, hogy vegyem vissza a bugyit, ne legyen minden csupa trutyi, úgyhogy kénytelen voltam. A hátam közepére nem kívántam akkor, örülök, hogy ezek szerint csak nálunk volt így...
2014. nov. 7. 20:03
7/14 anonim válasza:
En enyhen vereztem
2014. nov. 7. 21:39
8/14 anonim válasza:
nekem vérzéssel indult be a szülés, persze nem erős, hanem darabos, trutyis, olyan mint a nyákdugó... brrr :D
sokszor zuhanyoztam a vajúdás alatt, megszámolni se tudom, szülés előtt fél órával még ott álltam a víz alatt. mikor labdára ültem akkor a szülésznő alám tett lepedőket... :D
bugyi nem maradhat mert gyakran nézelődnek és hidd el, a 2 perceseknél eszedbe se fog jutni :)
2014. nov. 7. 22:41
9/14 anonim válasza:
Itthon vajudtam 9 orat,nem volt verzes,beertunk,megvizsgalt a szuleszno es elkezdtem verezni de csak picit.ctg bugyiban melltartoban,(labdan)megerkezett a dokim,burokrepesztes bugyit vissza sem kellett vennem,mert egy oooooriasi betetet kaptam visszakullogtam a szuloszobaba a vizsgalobol(hajnali 5 volt es full egyedul voltunk) alam tettek egy leoedotmszuleszno engedett vizet es masztam is be a kadba meztelenul.a zoknim majdnem rajtam maradt:) ugy szoltak ram h zokniba akarok furdeni?vizbe picike verdarabkakvoltak a vege fele.onnantol kezdve meztelenul voltam,mikor megszuletett a fiam(mar az agyon voltunk mert elfaradtam)betakartak egy lepedovel.bordacsfalnal is alltam ott is alam tettek lepedot.
2014. nov. 8. 05:17
10/14 anonim válasza:
Én vérezgettem, szóval kaptam papírvattát, azt kellett a lábam közé szorítani. Mivel baromi erős fájásaim voltak, és csak lassan tudtam mozogni, így nem esett ki. Meg labdán ültem sokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!