Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A vajúdás alatt van vérzés?

A vajúdás alatt van vérzés?

Figyelt kérdés
Akkor bugyit is lehet felvenni betéttel? VAgy csak úgy folyik minden? Nálunk saját hálóingben kell lenni. Köntöst ha veszek fel akkor az is véres lehet, ha nem engedik a bugyit.
2014. nov. 7. 19:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én nagyon véreztem. A vérzést a gyors tágulás okozza.
2014. nov. 8. 11:35
 12/14 anonim ***** válasza:
en rettenetesen vereztem. nagymamapelust kaptam. mikor vizsgaltak levettek aztan csereltek. a kitolasnal persze nem volt rajtam. javaslom az 500ft-os kinai bolti haloinget a szuleshez ;-)
2014. nov. 8. 16:21
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Mivel nálunk nem adnak hálóinget ( és sajnos a kinaiban sem ötszáz forint, a legolcsóbb is közel kétezer volt) azért kérdeztem h meddig lehet rajtam a bugyi. És hogy ha vki vérzik mit raknak alá. Első babámat várom.
2014. nov. 8. 16:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Én nagyon véreztem,hosszú volt a vajúdás lassan tágultam.Úgyhogy az nem igaz hogy ha vérzel gyorsan tágulsz.egyébként egy nagy lepedőt raktak alám és amikor kiküldtek hogy járkáljak tartanom kellett a lábam között elég kényelmetlen volt Dehát ez van.
2014. nov. 8. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!