Tényleg általános, amit a barátnőm mondott? Nem ciki megkérni a férjemet, hogy szülés előtt még ő borotváljon le alul, ne a kórházban kelljen?
Szerintem az a "ciki", ha bármi ciki egy házasságban.
Ettől függetlenül nem kértem meg a férjem, mert rossz a kézügyessége, magát is meg szokta vágni.
Nem volt fájdalmas a kórházi borotválás, plusz nagyon alapos volt és ki se pattogtam tőle, pedig szokásom.
én nem kérném meg. és sose értettem, ha valakinél az a házasság fokmérője hogy sz*runk-e a másik előtt és a többi.
Elintézem magamnak
Hmm...ciki-e megkérni a férjemet bármire??? Nem.
De pl.erre pont nem kérném meg. Mert ezt inkább én csinálnám meg,és csináltam is mindkét alkalommal!
Nekünk olyan a kapcsolatunk, hogy nem lett volna ciki. Látta már nem egyszer, hogy hogy borotválom a lábam, látta már a nemiszervemet is, tehát semmi újdonság nem lett volna benne. Azért nem kértem meg, mert mindketten féltünk hogy esetleg megvág, és egyszer kibírtam hogy a kórházban borotválnak.
(Egyszer nyilatkozta egy ismert feleség, hogy nekik a férjével külön fürdőszobájuk van, hát nehogy lássa a férje hogy ő hogy borotválja a lábát...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!