Tényleg általános, amit a barátnőm mondott? Nem ciki megkérni a férjemet, hogy szülés előtt még ő borotváljon le alul, ne a kórházban kelljen?

Minkdét terhességem alatt a férjem borotvált, amikor már nem bírtam. Nálunk sosem voltak olyan tabuk, hogy jaj nehogy meglásson a wc-n.
Sőt, ha elkapsz egy jó kis hányós-hasmenős vírust, mint pl. én egy hete, örülsz, hogy van, aki hozzon egy tálat, amíg te ülsz a wc-n.
Vagy,amikor a párodnak olyan sebe van a végbelénél, amit kenegetni, ecsetelni kell, de magának nem bírja megcsinálni, akkor nyilván nem hagyod "szenvedni", hanem segítesz neki. Ez a szeretet szerintem.

Szerintem teljesen más, ha beteg vagyok, vagy a férjem az, és nyilván segítünk egymásnak, egymáson, mint egy pu*nciborotválás.
Extra méretű hasam volt, de én nem kértem, hogy borotválja le, megoldottam kitapintással, majd tükörből ellenőriztem és ha kellett, igazítottam még rajta.
Nekem ez annyira magán jellegű dolog (hiába imádom, szeretem a férjemet, azért kell, hogy legyen saját magánszférája az embernek), mint a wc-zés... ennyi kis "titka" maradnia kell szerintem mindenkinek...
Szóval nem ciki megkérni, de mivel a terhesség és a borotválás ilyenkor sem lehetetlen dolog, és kell a privát szféra, így nem, én nem kértem meg.

Most komolyan, miért kell azt lepontozni, aki nem kérte meg??
Szerintetek ebben mérik a házasságot?
Tiszta szívből kívánom, hogy mindenkinek csak fele olyan jó legyen a házas élete, mint hála Isten nekünk, pedig nem borotváltatom magamat, nem fi*ngok előtte, de még a wc-t se előtte rendezem...
na mindegy, kinek hogy... ;)

Csak egy hányást, egy nyákdugót, stb nem tud az ember szabályozni, de egy borotválást ne mondja senki, hogy nem tud egy nő magának megcsinálni...
(amennyiben nincs valami probléma a terhességgel, természetesen)
Az én férjem is bent volt a szülésnél, pont hánytam én is, ezen nyilván egyikőnk se akadt fenn, de mint írtam óriáshasam volt, benne egy több, mint 4 kgs gyermekkel (én meg alig 160 cm és 50 kg, szóval el lehet képzelni) mégis rendbe tudtam magamat tenni...
Amúgy ha megkértem volna, hogy rakjon rendbe,nyilván megtette volna, de se beteg, se magatehetetlen nem voltam, mint ahogy a kismamák 90%-a sem az hála Istennek... Csak ezt sokan elfelejtik...
Az a baj manapság, hogy túl van misztifikálva a terhesség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!