Ciki vagy nem ciki? Fogadott orvoshoz járok terhes gondozásra. Megkérdeztem mennyi nála a szülés. Ciki lenne ezután azt mondani, hogy a szüléshez nem szeretném felfogadni?
Nem ciki... én az első kettőt ugyan annál szültem,jött a harmadik,úgy megemelte a tarifát 5 év leforgása alatt,hogy képtelenek lettünk volna neki ezt az összeget kifizetni.Váltottam,féltem,mert bíztam na
gyon az előzőben,de érdekes módon nem lett bajom a másiknál sem. :) És töredékét kérte!
Mennyit mondott? :)
Másnál szülnél, vagy ügyeletesnél. Én nem cikiség miatt gondolnám meg, hanem az elvárás miatt. Szerintem sem ciki, de ha az lenne, akkor is mi van...
Inkább az vele a gondom, hogy járok valakihez végig terhesgondozásra, aki ismer, követi a terhességet és fizetek neki. Mond egy összeget, amit sokallok, (bár nem tudjuk, mennyi is az, úgyhogy nem biztos, hogy reális, amit írok) és fizetek másnak a szülésért. Mennyivel kevesebbet kérhet a másik orvos, megéri az a különbözet? Ezt mérd fel. Én nem szülnék ügyeletesnél, ha magánba jártam, az viszont biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!