Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért kell ilyen jellemzőkkel...

Miért kell ilyen jellemzőkkel illetni a szülési fájdalmat: kibírhatatlan, poklok poklát jártam meg, majdnem lekapartam a csempát a fájdalomtól. Stb?

Figyelt kérdés
Szerintem mindenki tisztában van vele, hogy a szülés nagyon fáj, de miért kell ezekkel a jelzőkkel még jobban megijeszteni a kismamát? Vagy aki már túl van a szülésen és ilyeneket ír, nem foglalkozik azzal, hogy ez más kismamát megijeszt?
2008. szept. 30. 21:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a fájdalom küszöbön múlik írtam azt is,hogy függ a tágulástól is.Iszonyat lassan tágultam ehhez képest a fájdalom sem volt akkora.Ezt akkor a szülésznő mondta.Nekem úgy volt,de persze,mint mindenben ebben is megoszlik a vélemény.Nekem szép volt jó volt bár hosszú egész éjszaka tartott!De megérte!Csodaszép lányom lett!És most újra gyermeket várok,és nem félek egy cseppet sem!Sőt várom pedig még csak 8 hetesek vagyunk :-))
2008. okt. 1. 14:04
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább az vezérli őket, hogy felkészítsenek arra, hogy mire számíthatsz.

Spec én azt mondom hogy nem emklékszem fájdalomra.

Arra hogy feszít igen, hogy majd szétszakadok igen, hogy valami ki akar szakadni belőlem igen, de fájdalomra nem.

Sokmindentől függ, hogy kinek milyen érzés, élmény a szülés, állj hozzá pozitívan, és éld át a lehető legjbban. Engem semmi nem ilyesztett meg, az első pillanattól vártam a szülést, és bármikor ujracsinlnám:-)

2008. okt. 1. 20:43
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát lehet, hogy nem helyes,

de azt azért hozzá tenném, mint vélemény, hogy szerintem sokan nem voltunk tisztában azzal, hogy mennyire fáj.

A terhesség gyömnyörű élmény, és mindneki akivel találkozol elmeséli, hogy ő mennyire élvezte az egészet, és megdiícsérnek, hogy milyen gyönyörű vagy stb. Én is, és más ismerősömtől is hallottam, hogy arról senki nem szólt ameddig csak oda nem érkeztünk, hogy valóban milyen fájdalommal jár a szülés. Valóban pokoli fájdalom.

De azt hallottam, és 100%.-ban osztom azt a véleményt, miszerint ez az élet egyetlen értelmes fájdalma!!! Miután megszületett kisfiam minden fájdalmat elfelejtetem egy szempillantás alatt.

2 hét mulvára várom második gyermekem, és nagyon várom már a szülést!!!! Akkor is, ha tudom, mennyire fog fájni.

2008. okt. 1. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!