Anyósom lánya kibírhatatlan. Miért ilyen?
köszönöm a válaszod. A megveréssel vannak problémák 1:NEM SZERETEM A GYEREKSÍRÁST,2:Nem használ mert anyósom néha amikor kiborul lekever neki egyet de akkor is folytetni szokta, 3:ém nem nevelhetem
köszönöm és várom a továbi válaszokat
Talán nem úgy kéne kezelni mint egy háziállatot, (bár én még háziállattal sem bánnék így) akkor nem így viselkedne.
Első körben kéne neki egy külön szoba amit ő tart rendben és ahová a barátait, barátnőit viheti a továbbiakban önállóságra nevelni, és venni neki egy háziállatot.
Ha eléri a hisztivel amit akar akkor nem fogja abbahagyni!
Mit akar? Figyelmet! Ha kiabálsz vele akkor is vele foglalkozol,ergo elérte amit akart. Lehet játszani kéne vele leülni rajzolni..ilyesmi szerintem. 34/f 3gyerekes apuka (semmi ilyen gondunk nincs és nem is volt talán mert fordítunk időt a gyerekekre amit úgy hívnak "hasznos idő" amikor CSAK ÉS KIZÁRÓLAG az övé vagyok) egy próbát megérne...
Egy gyerekre minden és mindenki hat, ami és aki a környezetében van. Ergo te is. A nevelés nem azt jelenti, hogy áll az ember a gyerek felett és papol neki, sorolja, hogy mit NEM tehet. A viselkedéseddel te is tudod nevelni, ill. a tudtodon kívül neveled is. Ha amikor együtt vagytok, és az anyósod pártjára állva már ketten okosítjátok, akkor nem vagy különb az anyóstól és ne várj csodát, a gyerek ugyanolyan marad.
Mit is szeretne ő? Szeretetet, megértést figyelmet. Pofont, kiabálást, lehurrogást, sarokbaküldést, tenemértheted megjegyzéseket viszont nem. Ebből indulj ki - nem háziállat kell neki, amivel foglalkozhat csak azért, hogy neked meg a szüleinek, testvérének ne kelljen vele foglalkoznia. Eleve az a helyzet, hogy a sógornőd (anyósod lánya, férjed testvére/féltestvére) még csak 7 éves, nem szokványos. Ezzel kell megbirkóznia nap mint nap, hogy ő a kicsi a családban, s ezért követeli a figyelmet ennyire. A család alakította őt olyanná, hogy csak akkor figyelnek rá, ha a kihaénnem stílust hozza. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!