Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Eü ok miatt császárral szülök...

Eü ok miatt császárral szülök majd. Mit vigyek a kórházba? Betét, bugyi, hálóing v. pizsama? Melyiket és milyet tanácsoltok? Mi lehet még hasznos?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 16:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy én most szombaton megyek, ha addig nem indul be magától. Ha érdekel szívesen megírom mi volt.
2010. ápr. 19. 16:52
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

2 császárom volt. Bugyi olyan legyen amibe jol be tudod tenni a betétet,betét Tena jo nagy méret,első napokban még elég erős a vérzés. Háloing azért jobb,mert csaszi után örülsz ha a bugyidat fel tudod venni,nemhogy a pizsama alsoval bajlodj...Én vittem mellszívot mindkét alkalommal,be is indult rendesen a 2.napon a tejcsi. Laktoherb teát ittam. Kispárnát is vittem,műtét után a fejem alatt volt,az azt követő napokban oldalrafordulva a lábam alá tettem,mint pocakosan...így könnyebb volt oda-vissza forogni,ami majd meglátjátok annyira nem is lesz egyszerű pár napig. Gerincérzéstelenítés után fejet nem felemelni,amennyit tudsz inni kell. Ha mégis utolér a fejfájás,cola,kávé.

Szép szülést és jo egészséget!

2010. ápr. 19. 18:27
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Miért kaptok antibiotikumot??? Én 1x sem kaptam?? Bocsi az off-ért.
2010. ápr. 19. 18:28
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is eü ok miatt leszek progis császáros, de csak júniusban.

Betétből vigyél, nekem a védőnő a Tenát javasolta.

Hálóing kényelmesebb és a pizsama gumis része nem fogja a hasadat nyomni. Legalább 2 hálóing hasznos lesz.

Papucsot mindenképp vigyél, én viszek egyet zuhanyozáshoz és egyet a kórterembe.

Törölköző, fürdőköpeny, evőeszközök.

Nekem a védőnő mondta a szoptatós melltartót és a melltartóbetétet is, de én ezeket nem vettem. És ő javasolta a Garmastan mellkenőcsöt a sebesedés megelőzésére, még azt sem vettem.

És persze iratok, külön odafigyelve a házassági anyakönyvvi kivonatra VAGY az apaságira.

És fényképezőgép :)))

Minden jót, és problémamentes szülést.

2010. ápr. 19. 18:31
 15/25 anonim ***** válasza:
Nekem azért kell, mert kimutattak valami strepptococcus-t a kenetvételnél, amiért tüdőgyulladásos lehet a baba születés után. Ezt kell megelőzni vele.
2010. ápr. 19. 19:00
 16/25 anonim ***** válasza:
Épp ezért érdekes a dolog, mert ezt a baba csak hüvelyi szülésnél tudja elkapni, császárnál nem. Ergo erre felesleges az antibiotikum.
2010. ápr. 19. 19:18
 17/25 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták, hogy jobb félni mint megijedni, mert már így is benne lehet a szervezetében. Én nem szívesen kockáztatok.
2010. ápr. 19. 19:35
 18/25 anonim ***** válasza:
No meg ha elmegy a magzatvíz, akkor pláne, ugye.
2010. ápr. 19. 19:36
 19/25 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,de megkérdezhetném milyen egészségügyi okok miatt kell téged császározni?Nekem is azt mondták,hogy császáros leszek,azért vagyok kiváncsi rá.Köszi a választ.
2010. ápr. 19. 19:48
 20/25 anonim ***** válasza:

Szia, sziasztok!

ÉN is császáros voltam, és a zuhanyzáshoz nagyon jól jött a fürdőszivacs. Avval lemosakodtam és a sebemet sem áztatta a zuhany.

Bugyit eldobhatót vettem, és a véres betéttel együtt ment a szemétbe.

Pizsit nem tudtam elviselni pár napig, csak a hálóing volt kényelmes.

2010. ápr. 19. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!