Eü ok miatt császárral szülök majd. Mit vigyek a kórházba? Betét, bugyi, hálóing v. pizsama? Melyiket és milyet tanácsoltok? Mi lehet még hasznos?
Sziasztok!
2 császárom volt. Bugyi olyan legyen amibe jol be tudod tenni a betétet,betét Tena jo nagy méret,első napokban még elég erős a vérzés. Háloing azért jobb,mert csaszi után örülsz ha a bugyidat fel tudod venni,nemhogy a pizsama alsoval bajlodj...Én vittem mellszívot mindkét alkalommal,be is indult rendesen a 2.napon a tejcsi. Laktoherb teát ittam. Kispárnát is vittem,műtét után a fejem alatt volt,az azt követő napokban oldalrafordulva a lábam alá tettem,mint pocakosan...így könnyebb volt oda-vissza forogni,ami majd meglátjátok annyira nem is lesz egyszerű pár napig. Gerincérzéstelenítés után fejet nem felemelni,amennyit tudsz inni kell. Ha mégis utolér a fejfájás,cola,kávé.
Szép szülést és jo egészséget!
Én is eü ok miatt leszek progis császáros, de csak júniusban.
Betétből vigyél, nekem a védőnő a Tenát javasolta.
Hálóing kényelmesebb és a pizsama gumis része nem fogja a hasadat nyomni. Legalább 2 hálóing hasznos lesz.
Papucsot mindenképp vigyél, én viszek egyet zuhanyozáshoz és egyet a kórterembe.
Törölköző, fürdőköpeny, evőeszközök.
Nekem a védőnő mondta a szoptatós melltartót és a melltartóbetétet is, de én ezeket nem vettem. És ő javasolta a Garmastan mellkenőcsöt a sebesedés megelőzésére, még azt sem vettem.
És persze iratok, külön odafigyelve a házassági anyakönyvvi kivonatra VAGY az apaságira.
És fényképezőgép :)))
Minden jót, és problémamentes szülést.
Szia, sziasztok!
ÉN is császáros voltam, és a zuhanyzáshoz nagyon jól jött a fürdőszivacs. Avval lemosakodtam és a sebemet sem áztatta a zuhany.
Bugyit eldobhatót vettem, és a véres betéttel együtt ment a szemétbe.
Pizsit nem tudtam elviselni pár napig, csak a hálóing volt kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!