Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Eü ok miatt császárral szülök...

Eü ok miatt császárral szülök majd. Mit vigyek a kórházba? Betét, bugyi, hálóing v. pizsama? Melyiket és milyet tanácsoltok? Mi lehet még hasznos?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 16:27
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
No hallod én is ebben a cipőben járok, de ez eszembe sem jutott. Szerintem a betét kelleni fog így is, én be is tettem. A hálóing és pizsama közül te választasz, de szerintem jobb, ha nem szorítja semmi a hasunkat. Te mikor mész?
2010. ápr. 19. 16:29
 2/25 A kérdező kommentje:
Kb 3 hét múlva megyek. Igen, a hálóing hasznosabb lesz mint a pizsi. Tejed, hogy legyen, mit teszel?
2010. ápr. 19. 16:33
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Vigyetek betétet, ha lehet, vastagot és sokat. Patikában lehet kapni Tena Lady betétet (nem vicc), sokkal vastagabb, mint bármilyen másik intim betét. A Tenából is kapható 3 méret, a normál az első pár napban nem volt elég.

Császár után a hálóing praktikusabb volt nekem, könnyebb volt levenni zuhanyozáskor, de volt pizsamás kismama társam is.

2010. ápr. 19. 16:35
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Betét mindenképpen kelleni fog. Inkább a hálóinget javaslom, ez nem zavarja a sebet.. Bugyi is kell, kényelmesebb, mint nélküle szorongatni a betétet..főleg látogatók érkezésekor :) Az első napokra a Tena betétet vagy más inkontinenciabetétet (Lidlben is kapható jó áron9 szokták javasolni, utána már elég a normál betét is.
2010. ápr. 19. 16:36
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket tanácsolták nekem:

A tejelválasztás serkentésére Urtica Urens D6-9 napi 4x, ez rögtön a szülés után elkezdhető.

Ha gátmetszés, császármetszés vagy hólyagkatéterezés történik, akkor a beavatkozás után 12 óránként 3x Staphysagria C30.

Amúgy még viszek mellszívót is.

6/25 anonim ***** válasza:
100%
Pizsama vagy hálóing, mindegy amelyik neked kényelmesebb. Betétből ne a simát vedd, hanem ajánlott azt a fajtát, ami vizelettartási problémákra van (pl. tena, vagy ennek a rossmanos változata)!! Mivel a sebet nem áztathatod, igaz le lesz ragasztva, de így is nehéz lesz a zuhanyzás, így ajánlatos nedves törlőkendő. Én has leszorítós bugyit csak itthon kezdtem el használni, így az ráér.
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Nektek is kell majd antibiotikum?
2010. ápr. 19. 16:38
 8/25 A kérdező kommentje:
Pennicillynt fogok kapni előtte 1 órával.
2010. ápr. 19. 16:42
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindketten Augmentint állítólag. Szerinted ez nem befolyásolja a tejet? Mármint az antibiotikum?
2010. ápr. 19. 16:45
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem befolyásolja. Miért tenné?
2010. ápr. 19. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!