Nagyon szeretnék majd még egy babáz de annyira megviselt a szülés h ezért nem merem bevállalni. Rettegek tőle. Mit tanácsoltok?
kérj császárt.
ha nagyon akarnak úgyis találnak valamilyen indokot, ami miatt inkább azt javasolják.
Ha igazán nagyon akarod,akkor az úgyis erősebb lesz benned! Kérj EDA-t én is ezt fogom tenni!:)
39 heteske
17:31-es gyönyörűen leírta!A kérdezőnek írnám,hogy
én is egy félős vagyok mégis 4 gyereket szültem.
15:25 bravo, könnyeket csalt a szemembe. :)
Kérdező: miért rettegsz, volt valami különösen rossz tapasztalatod első alkalommal? Abból lehetne kiindulni, hogy mit lehetne másképp csinálni. Lelkileg sok szakember van, aki tud segíteni, ha tényleg túl akarsz jutni a dolgon. Nekem a tudatos felkészülés most sokat segít, de majd utána nyilatkozom. :)
35 hetes km
Hülyeség hogy az idő megoldja...van amit nem!
lányom 11 hónapos. és én sem merem bevállalni a második babát, pedig nagyon szerettem volna! Életveszélyben voltunk mi is és szintén nem sok választott el attól minket hogy a férjem ma ne egy temetőbe járjon kettőnkhöz. azt mondták majd jönnek a hónapok és elmúlik a félelem. 11 hónap telt el és nem múlt. Vannak dolgok amiket az ember nem tud feledni, nem tud túljutni és valahogy félti a kis életét.
Én orvos segítségét is kértem anno, de rájöttem ha én magam rettegek, nincs aki segítsen rajtam, és inkább boldog vagyok egy babával mint rettegésben. Nagyon sokan boldogok egy babával, sőt még baba nélkül is. Abba meg bele sem gondolok mi lenne ha valami történne velem egy újabb babánál.
Szóval azt tanácsolom ha nem múlik a félelmed, örülj az egykédnek és annak hogy vele lehetsz :)
Boldog babázást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!