Mit tanácsoltok? (Többi lent)
Úgy tudom hogy a védőnő ilyenben nem kompetens.
a kórházba - helyi ahol fogsz szülni oda jársz gondolom nst-re ott kérdezd meg az ügyeletest hogy megy a befektetés terminus után. -
a védőnő nem fektethet be...
Hol akarsz szülni?
Nem kell bemenned terminus túllépés után sem, mivel nincs az adott kórházban fogadott dokid. Ha oda jársz nst-re, akkor majd a 40.hetet betöltve annyit fognak mondani, hogy 2 naponta kell menned, +lesz majd magzatvízvizsgálat. De ne szaladj így előre, attól mert a doki azt mondta, szerinte nem indul be, még beindulhat. A méhszáj néhány óra alatt is kinyílik, tehát erre ne adj. Ha pedig mégsem indul be, akkor sem fogják megindítani doki nélkül, csak a 42. héten.
én is pont elsejére vagyok kiírva, s eddig semmi jelét nem tapasztaltam magamon hogy közel lenne a szülés talán annyit hogy keményedik a pocakom. bár az orvosom szerint ez éppen elég nos majd elválik.
kérdésedre válaszolva nem kell befeküdnöd szerintem hülyeséget mondott a védőnőd, csupán annyit kell tenned mint nekem mikorra ki vagy írva és addig nem indul be a szülés akkor aznap már menned kell magzatvízvizsgálatra. ugyanis mondta az orvosom az a nap már nem tartozik bele a 40. hétbe. s ezt követően minden nap menni kell a kórházba egyik nap magzatvízvizsgálat másik nap pedig nst. s elvileg úgy tudom 12 napot engedélyeznek túlhordásnak tehát ezeken a napok valamelyikén ha úgy van meg kell hogy legyen a kicsi.
remélem segítettem.
Második válaszoló: Karcagon a Kátai Gábor kórházban. Remélem valóban kinyílik, nem szeretnék magzatvíz-vizsgálatra mennem. Nst-re magánrendelésre megyek az orvoshoz. Utolsó, akkor oké. Nekem is keményedik a pocakom, de nem olyan vészes!
Csütörtökön kell mennem ismét NST-re, akkor megkérdezem az orvost, hogy mi legyen!
Köszönöm a gyors válaszokat!
A 2. jó nagy butaságot írt, már ne is haragudjon.
Nálunk nem lehet szüléshez dokit fogadni eleve, és akihez én jártam a terhesség idején, másik kórházban dolgozott.
Ő mondta, hogy ha nem indul be a szülés a terminus végéig, akkor be kell feküdni.
NST-re a kórházba jártam, és ott az utolsó előttinél az NSTt csináló hölgy adta a papírokat és beutalókat a laborhoz, és a befekvéshez a beutalót!
Befeküdtem 40+1 napon és mivel nem indult meg semmilyen vizsgálattól, beavatkozástól, így 42+0 voltam, amikor tablettával indították.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!