A szobabiciklizés beindíthatja a szülést?
Azt hallottam, hogy a séta beindíthatja, de sajnos nem tudok sétálni menni, mert sokszor elájulok (a baba nyomja az artériám), ezért muszáj itthon maradnom, hogy gyorsan le tudjak feküdni ha baj van. Szerintetek a szobabiciklizés beindíthatja? Már nagyon szülni akarok, nem bírom már.
38hkm
A baba a 40. héten érett, ha már akarsz gyereket, akkor ne akarj neki rosszat es bírd ki ezt a két hetet.
Ha korábban szsületik, az neki mindig rossz, legfeljebb életben marad, de jót nem tesz neki.
3 gyerekes anyuka vagyok,írom a tapasztalatokat!
Első baba 39 hét spontán indult!
2. baba 37.hét doki úgy megvizsgált ,hogy rá 4 órára folyni kezdett a magzatvíz.
3. baba 38 hét. emelgetés miatt bevéreztem,jobbnak látták megindítani a szülést. Nem szándékosan emelgettem de nem volt segítségem,kisfiam is pici volt nem tudott felmenni a másodikra és nem volt lift. Mindhárom egészséges:))
42. héten született a fiam.
Hidd el, mindent kipróbáltam, amiről hallottam, hogy beindul tőle a szülés.
Fűszeres kajákat, lépcsőzést, szexet, fürdőt, stb. Mindent!
Semmi se használt.
De látod, ő se maradt bent. ;)
Hát ez alapján amit itt leírsz, én nem ajánlanám a biciklizést.
Teljesen el vagy szokva a mozgástól, ha most megerőlteted magad, akkor magaddal szúrsz ki, mert annyi energiád nem lesz, hogy kitold a babát.
Ráadásul meghúzhatod az izmaidat, szalagjaidat, ha ülni sem tudsz, hogy akarsz felmászni biztonságosan a bringára?
én nem csinálnám.
Türelem, már nincs sok hátra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!