Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti felvettétek/felvennétek/fel...

Ti felvettétek/felvennétek/fel fogjátok vetetni a szüléseteket kamerára?

Figyelt kérdés
És ha már megtettétek, nem bántátok meg? Milyen volt megnézni? Én mindig azt mondtam, hogy vegyük fel, de aztán a végén visszaszívtam, és azt mondtam, hogy csak onnan kamerázzanak, amikor már megszületett a baba. De akkor is, annyira szeretném látni a folyamatot, amit amúgy sosem láthattam... láthatnék.... értitek!
2016. júl. 26. 18:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

elsőnél ment a kamera onnan, hogy kibújt a gyerkőc. tényleg sokszor gondoltam magamba, hogy de kár, hogy nem fél órával előbb lett bekapcsolva :)

konkrétan nem az a része érdekelne ahogy kibújt, azt nem tudnám megnézni, csak annyira magamon kívül voltam már akkor, hogy visszanéztem volna szívesen mi is volt velem, körülöttem, mikor kibújt. na meg az a pillanat :)

most várom a másodikat, 1 hét van még, most is sokat agyaltam rajta, de arra jutottam, hogy gyáva vagyok, nem is attól félek, hogy én visszanézném és mit gondolnék, hanem hogy tényleg máshoz kerülne mondjuk vagy valami.

2016. júl. 26. 22:45
 22/29 anonim ***** válasza:
53%

Nincs túl sok eszed, az biztos.

''attól még ugyanazt fújják, de lehet, hogy csak a fő kérdést olvasták és arra reagáltak.''

Például azért, mert ezt kérdezted? Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye. Azt kérdezd meg, amire választ akarsz kapni.

2016. júl. 26. 23:08
 23/29 anonim ***** válasza:
44%

Sziasztok!

IGEN!!!

Az első gyerkőcnél lemerült a gép így se fotó se videó. 😢

Nagyon bánom.

Most nem bízom a véletlenre egy hivatásos fotó lesz velünk végig videóz és fotóz majd.

Magyarországon még nincs elterjedve, de szerintem egy fantasztikus szolgáltatás.

Én a gyerekeimnek biztos megmutatom majd.

Minden Nő gyönyörű a szülés alatt szerintem éremes megörökíteni!

[link]

2016. júl. 27. 10:33
 24/29 anonim ***** válasza:
47%
Anyám végigfotózta az egész folyamatot. Akkor nem vettem észre, de utána mondta és nagyon boldog voltam. Imádom nézegetni, csodás emlék.
2016. júl. 27. 13:14
 25/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm az intelligens válaszokat! Ami hasznosnak minősült, arra ment a zöld kéz! A tapló stílusra meg nem, mivel az nem hasznos. Ugyanis a kérdés ilyenkor az, hogy hasznos volt-e számomra a válasz. Nem azért nem hasznos, mert nem vennéd fel kedves nyers modorú, kötekedő egy-két válaszoló, hanem azért, mert ilyen tahó a stílusod! Aki normálisan írta le ugyanezt a véleményt, és még értelmes dolgokat írt, az nyilván hasznos. Ami haszontalan, azt nyilván nem fogom le zöld kezezni. Ezt is el kell fogadni ;)
2016. júl. 27. 15:08
 26/29 anonim ***** válasza:
51%
Volt, aki csak annyit írt, hogy nem szeretné visszanézni a szülését. Se többet, se kevesebbet. Le lett pontozva. Elárulnád, mi az ilyen válaszban a tapló?
2016. júl. 27. 15:12
 27/29 anonim ***** válasza:
67%

És elárulnád, hogy az #1, #3, #4, #6, #8, #9, #11, #12, #16, #17 válaszokban mégis mi a tapló és haszontalan? Bakker ha megerősítést akarsz, úgy tedd föl a kérdést, akkor nem fogunk mi csúnya ellenzék se pattogni. Ahogy az egyik előttem író is mondta, ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz hülye. Ez ide pont illik.

Egyébként tulajdonképpen köszi a lepontozást. Csak bebizonyítva érzem, hogy te támogatást akarsz kizárólag, ellenvéleményt képtelen vagy elfogadni.

2016. júl. 27. 20:31
 28/29 anonim ***** válasza:
51%
Nekem nem volt hasznos ez a kérdés.
2016. júl. 27. 23:31
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon vicces ez a szülésfotós. Azt mondja: online időpontegyeztetés :D Mert a szülés az olyan, amire így egyeztetsz egy időpontot.
2016. júl. 28. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!