Ti felvettétek/felvennétek/fel fogjátok vetetni a szüléseteket kamerára?
Nem,nem érdekel,hogy néztem ki! Szülés utáni szülőszobai fotót sem akartam. Csak mikor már mindenki tiszta és senki nem terpeszt! Nem kell mindent megörökíteni! Szerintem!
Bár van,akit nem zavar és lazán megosztja a terpesztős, véres képeket!
Érdekes az a végletesség, amiben a válaszadók gondolkodnak.
Van az ő véleményük, hogy nem örökítenék meg, és szerintük aki megörökíteni, az mindenkinek mutogatná, posztolná facebookra. Olyan variáció meg sem fordul a fejükben, hogy csak maguknak örökítenék meg, akik felveszik.
Ohh,a "bár van, aki lazán megosztja" kezdetű mondatom ihletett meg??
Felhívnám a figyelmet rá,hogy van,aki és van,aki nem! Ugye érted? :-)
Istenem, miért kell még egy ilyen kérdésnél is veszekedni? -.-"
Te pedig kérdező, ha kérdezel valamit, számíts rá, hogy kapsz nemleges választ is. Mellesleg nem tudom, mit fújod fel a dolgot, a többség eddig csak annyit írt, hogy nem akarja megörökíteni, 1-2 komment kivételével szó sem volt arról, hogy fúj, micsoda gáz csinálni és feltölteni.
És mi ez a lepontogatás? Szánalmas gyökerek vagytok, hogy csak azért leugattok valakit, mert nem vállalna be ilyet, de ezen kívül egy büdös szóval nem mondta, hogy ti se csináljátok, meg ne töltsétek fel.
Tisztelet a kivételnek, aki hajlandó elfogadni olyan véleményt is, ami neki nem tetszik. Tőlük bocsánatot is kérnék a nyers stílusért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!