Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti felvettétek/felvennétek/fel...

Ti felvettétek/felvennétek/fel fogjátok vetetni a szüléseteket kamerára?

Figyelt kérdés
És ha már megtettétek, nem bántátok meg? Milyen volt megnézni? Én mindig azt mondtam, hogy vegyük fel, de aztán a végén visszaszívtam, és azt mondtam, hogy csak onnan kamerázzanak, amikor már megszületett a baba. De akkor is, annyira szeretném látni a folyamatot, amit amúgy sosem láthattam... láthatnék.... értitek!
2016. júl. 26. 18:50
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
67%
Nem!! Nem akarom vissza nézni...
2016. júl. 26. 19:59
 12/29 anonim ***** válasza:
52%

Nem,nem érdekel,hogy néztem ki! Szülés utáni szülőszobai fotót sem akartam. Csak mikor már mindenki tiszta és senki nem terpeszt! Nem kell mindent megörökíteni! Szerintem!

Bár van,akit nem zavar és lazán megosztja a terpesztős, véres képeket!

2016. júl. 26. 20:27
 13/29 anonim ***** válasza:
63%

Érdekes az a végletesség, amiben a válaszadók gondolkodnak.

Van az ő véleményük, hogy nem örökítenék meg, és szerintük aki megörökíteni, az mindenkinek mutogatná, posztolná facebookra. Olyan variáció meg sem fordul a fejükben, hogy csak maguknak örökítenék meg, akik felveszik.

2016. júl. 26. 20:33
 14/29 A kérdező kommentje:
Én is már leírtam,hogy nem mutogatnám senkinek, hanem ÉN akarom visszanézni, de attól még ugyanazt fújják, de lehet, hogy csak a fő kérdést olvasták és arra reagáltak.Meg elsősorban nem arra vagyok kíváncsi, hogy ÉN hogy nézek ki, hanem hogy a babám hogy jön a világra.
2016. júl. 26. 20:37
 15/29 anonim ***** válasza:
52%

Ohh,a "bár van, aki lazán megosztja" kezdetű mondatom ihletett meg??

Felhívnám a figyelmet rá,hogy van,aki és van,aki nem! Ugye érted? :-)

2016. júl. 26. 20:41
 16/29 anonim ***** válasza:
63%
Hát nem hinném hogy szükség lenne arra hogy ezt megörökítsük.Főleg hogy úgy gondolom a születés szép dolog .A szülés pedig nem szép látvány.
2016. júl. 26. 20:57
 17/29 anonim ***** válasza:
51%
Nem vetetném fel, egyszerűen nem látnám értelmét. Valamiért nem érdekel, hogy kívülről lássam magam ezekben a pillanatokban.
2016. júl. 26. 21:04
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Megèrtelek, valahol kíváncsi lennèk rà legbelül. Főleg ha szèp és viszonylag gyors szülésem lenne. (Egy császárok volt eddig) de fèlnék is a saját reakciómtól, lehet elszáll a minden önbizalmam. Persze mikor már nem csak a babám megszületését nézném, hanem magat is azért mègis. Egyszer egy blogon volt egy poszt, az anyuka fényképeket készítettet a vajúdás elejétől a születésig. A poszt alatt ott volt a képekből a videó, és gyönyörű volt :) persze azok is normális képek voltak, nem szemből telibe. Ha és pedig egy olyan kép is volt amikor bújik ki, de olyan ügyesen fotózott a csaj, hogy csak a baba látszott meg talán egy kéz (orvos szülésznő) na mindegy szóval az nagyon szép kisfilm volt :)
2016. júl. 26. 21:09
 19/29 anonim ***** válasza:
58%

Istenem, miért kell még egy ilyen kérdésnél is veszekedni? -.-"

Te pedig kérdező, ha kérdezel valamit, számíts rá, hogy kapsz nemleges választ is. Mellesleg nem tudom, mit fújod fel a dolgot, a többség eddig csak annyit írt, hogy nem akarja megörökíteni, 1-2 komment kivételével szó sem volt arról, hogy fúj, micsoda gáz csinálni és feltölteni.

És mi ez a lepontogatás? Szánalmas gyökerek vagytok, hogy csak azért leugattok valakit, mert nem vállalna be ilyet, de ezen kívül egy büdös szóval nem mondta, hogy ti se csináljátok, meg ne töltsétek fel.

Tisztelet a kivételnek, aki hajlandó elfogadni olyan véleményt is, ami neki nem tetszik. Tőlük bocsánatot is kérnék a nyers stílusért.

2016. júl. 26. 22:14
 20/29 anonim ***** válasza:
53%
Ja, tényleg gáz vagy, kérdező, ha így lepontozgattad a nemleges válaszokat. Egyetértek az előttem szólóval.
2016. júl. 26. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!