Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Asztmás anyukák! Mennyiben...

Asztmás anyukák! Mennyiben befolyásolta a szüléseteket a betegség?

Figyelt kérdés

Én gyógyszert nem szedek, csak terhelésre fulladok, akkor Ventolint használok.

Üdv: 23 hkm

2012. máj. 31. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Semennyiben, ugyanolyan maradt, én is ugyanúgy terhelésre fulladok, szintén Ventolint használok. Semmilyen gondot nem okozott.
2012. máj. 31. 17:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálam sem okozott semmi gondot. Simán lezajlott mindkét szülésem.
2012. szept. 12. 08:59
 3/4 anonim ***** válasza:
-Ez a kérdés engem is nagyon foglalkoztatott, mivel nekem nap mint nap gyógyszert kell szednem az asztmámra, 3 éves korom óta. Én elég sok mindentől befulladok sajnos, nem csak terheléskor. Szóval eljött a szülés napja, vittem vajúdni az asztma gyógyszeremet is, és láss csodát, egyszer sem kellett használnom. Szóval szerintem ne félj te sem, mert írták már előttem is,h. ők sem fulladtak be. most megint terhes vagyok, 29 hetes, most is viszek gyógyszert magammal szülni, de már nem aggódok azon,h. esetleg befulladok.
2012. szept. 12. 13:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez engem is nagyon érdekelne!!!

Én is asztmás vagyok születésem óta,remélem semiféle "Baj" nem lesz amikor terhes leszek. nem okoz gondot szülés közben,vagy esetleg jobban kifáradok majd a súlytól?! :(

2012. szept. 12. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!