Ti felvettétek/felvennétek/fel fogjátok vetetni a szüléseteket kamerára?
Figyelt kérdés
És ha már megtettétek, nem bántátok meg? Milyen volt megnézni? Én mindig azt mondtam, hogy vegyük fel, de aztán a végén visszaszívtam, és azt mondtam, hogy csak onnan kamerázzanak, amikor már megszületett a baba. De akkor is, annyira szeretném látni a folyamatot, amit amúgy sosem láthattam... láthatnék.... értitek!2016. júl. 26. 18:50
1/29 anonim válasza:
Nem, semmiképp nem nézném vissza, akkor meg minek?
2/29 A kérdező kommentje:
Akkor tényleg minek...
2016. júl. 26. 18:56
3/29 anonim válasza:
Nem engedtem ,férjemnek .minek .
4/29 anonim válasza:
Soha nem engedném, hogy felvegyenek szülés közben.
5/29 anonim válasza:
En nem engednem, engem ne videozzon senki ott szetterpesztett labakkal, kinlodva.
Arrol nem is beszelve, hogy SZERINTEM a szules egy olyan pillanat, folyamat, ami csak a gyermekemre, az apukara es ram tartozik.
(Leugatasra nem vagyok kivancsi. Ez csak az EN velemenyem. Nem itelem el azokat, akiknek ezzel nincs bajuk. Mindenki ugy csinalja, ahogy neki a legjobb es hagyja beken a masikat.)
6/29 anonim válasza:
Ez nem egy olyan dolog, amit valaha visszanéznél vagy ereklyeként őriznél és megmutatnál a felnőtt gyerekeidnek. Vannak dolgok, amik az élet rendjéhez tartoznak és nem kell megörökíteni.
7/29 A kérdező kommentje:
Ja hát én se másnak akarom mutogatni! Csak azért gondoltam rá, hogy lássam azt utólag, amit amúgy csak a férjem látott. De látom, a többség eléggé iszonyodik a dologtól...:))))
2016. júl. 26. 19:09
8/29 anonim válasza:
Én nem akartam, hogy akár videó, akár fotó készüljön rólam vajúdás alatt. Már bánom, szívesen visszanézném. Nem mutatnám senkinek sem meg, de megnézném. Nekem kellene, hogy feldolgozzam az egészet, ami ott történt. (Nekem nem pozitív élmény a szülés.)
9/29 anonim válasza:
Nem, ahogy fényképet sem akartam, és utólag sem hiányzik.
10/29 anonim válasza:
A ferjed se veled szemben fog allni a labaid kozott, mint az amerikai filmekben az orvos.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!