Tenyleg ezt csinaljak csaszaros szulesnel?
második császár után a kínok kínját álltam ki.Ugye tervezett császár,vérszaporítót kellett szednem előtte már 3 héttel.A műtét után minden órában jöttek megnézni hogy mennyire tisztulok.Két szülésznő két oldalról egyszerre nyomták ki belőlem a rengeteg vért.Azt hittem hogy belehalok.Ezt megismételték még 2x....
Egy cikkbol masoltam...
Aki tapasztalt azt kerdezem elsosorban.. mindenkinel kinyomnak vert? Hol?? Mennyit?? Minek kell kinyomni??
Sziasztok.
2018 03 02-an szultem. Hat nekem a nyomkodas nem fajt, kellemetlen volt. De ovatosak voltak nagyon.. amit a hasamra tettek, rossz volt de csak par percig.
Engem 1 valami nagyon megviselt.. a draincső, egyszeruen nagyon fájt. Irtozom tole... es a kiszedése.. uhh.. mintha belemet tépték volna! Meg a mehszajtagitas , áh.. előre félek a másodiktól ezek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!