Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tenyleg ezt csinaljak csaszaro...

Tenyleg ezt csinaljak csaszaros szulesnel?

Figyelt kérdés

második császár után a kínok kínját álltam ki.Ugye tervezett császár,vérszaporítót kellett szednem előtte már 3 héttel.A műtét után minden órában jöttek megnézni hogy mennyire tisztulok.Két szülésznő két oldalról egyszerre nyomták ki belőlem a rengeteg vért.Azt hittem hogy belehalok.Ezt megismételték még 2x....

Egy cikkbol masoltam...

Aki tapasztalt azt kerdezem elsosorban.. mindenkinel kinyomnak vert? Hol?? Mennyit?? Minek kell kinyomni??

2016. márc. 29. 15:16
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
70%
Egy császármetszésem volt - nyomkodás és homokzsák nélkül. A császár utáni első éjjel óránként mértek lázat, vérnyomást.
2016. márc. 29. 16:54
 12/31 A kérdező kommentje:
Akkor ez orvos, helyzet, es szukseglet fuggo...:) koszonom a sok kedves valaszt!!! Kicsit tisztabban.latok. nem direkt olvastam csak meglattam. Tok mas temaban kb.:)
2016. márc. 29. 16:59
 13/31 anonim ***** válasza:
85%
Nekem császár és hüvelyi szülés után is nyomkodtak de csak kb 2x.
2016. márc. 29. 17:12
 14/31 anonim ***** válasza:
62%
Császároztak, de se verszaporito, se nyomkodás nem volt. Programozott császár volt.
2016. márc. 29. 17:44
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
esetleg van olyan tapasztalat, ami a pécsi klinikáról íródott? nekem ott lesz PCS-om, érdekelne mire számítsak :)
2016. márc. 29. 19:25
 16/31 anonim ***** válasza:
76%
En most hallottam nemrég a császáros baratnomtol hogy nyomkodtak. Alig akartam elhinni hogy ilyen van. Nekem nem nyomkodtak másik kórházba szultemugyan és természetesen.
2016. márc. 29. 20:00
 17/31 anonim ***** válasza:
62%
Se vérszaporito, se nyomkodas, se homokzsak. Vizet adtak mert szomjas voltam, aztán kesz.
2016. márc. 29. 20:50
 18/31 anonim ***** válasza:
76%
azt sem értem, mi akar lenni a "vérszaporító". amúgy a nyomkodás meg a homozsák is nyilván helyi protokoll függvénye. ugyanúgy, mint az, hogy programcsászár előtt kell-e vajúdni vagy sem. (nálunk pl kell cca 2 órát, ha minden rendben megy)
2016. márc. 29. 21:42
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
már korábban írtam, de nálunk nem homokzsák volt, hanem nagyon erős, nehéz és szoros haskötő. egy napig, aztán jött a rendes sima haskötő.:) (Kútvölgyi még mindig)
2016. márc. 29. 21:50
 20/31 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat.

Nagyon fajdalmas?:)

2016. márc. 29. 22:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!