második császár után a kínok kínját álltam ki.Ugye tervezett császár,vérszaporítót kellett szednem előtte már 3 héttel.A műtét után minden órában jöttek megnézni hogy mennyire tisztulok.Két szülésznő két oldalról egyszerre nyomták ki belőlem a rengeteg vért.Azt hittem hogy belehalok.Ezt megismételték még 2x....
Egy cikkbol masoltam...
Aki tapasztalt azt kerdezem elsosorban.. mindenkinel kinyomnak vert? Hol?? Mennyit?? Minek kell kinyomni??
nekem nem az ápolónő, hanem az orvos. ahányszor arra járt valamelyik, mindig volt hasnyomkorászás :o illetve homokzsák a hason.
meg persze az oxitocin.
ezek mind a gyógyulást segítik elő, a méh ürülése, az összehúzódások segítik a méh mihamarabbi összehúzódását korábbi méretére, ami ugye már önmagában is csökkenti a későbbi vérzés mértékét.
amúgy a hasnyomkodás nagyon sz@r, de a homokzsák kifejezetten jóleső dolog :D
2016. márc. 29. 15:23
2/31 anonim válasza:
szia, én eddig csak egyszer voltam császáros, de belőlem nem nyomkodott ki senki semmit, sőt a 12 órás kötelező fekvés alatt kb kétszer néztek rám, egyszer mikor hozták a babámat az első szoptatásra és egyszer mikor szóltak, hogy most már fel kell kelni, menni tusolni...
2016. márc. 29. 15:24
3/31 anonim válasza:
Nem szedtem verszaporitot.azt se tudom, micsoda. Verhigitot szurtam 7 napig utana.:)
Kinyomta egyvalaki a mehembol a vert. Igen. De nem fajt egyaltalan, a mutoben tortent.:)
Nem neztek orankent, 6 ora mulva csereltek alattam foliat es kaptam betetet. Azt se nezegettek utana. Viziten kerdeztek, csokkenoben-e a verzes. A Kutvolgyiben volt ez. Programcsaszaron.
2016. márc. 29. 15:24
4/31 anonim válasza:
Nekem hüvelyi szülés után nyomkodták, na az nagyon nem volt kellemes. :P Császár után nem nyomkodtak, nem is értem, hogy lehet azt a nagy friss sebet megnyomni...???
2016. márc. 29. 15:46
5/31 anonim válasza:
Szent Imrében császároztak, homokzsákot kaptam műtét után de nem nyomkodott senki.
2016. márc. 29. 15:50
6/31 anonim válasza:
Kétszer volt császárom, se nyomkodás, se homokzsák nem volt. És mi az a vérszaporító? Vérhígítót én is szúrtam 10 napig a második után. Elsőnél még azt sem kaptam.
2016. márc. 29. 15:55
7/31 anonim válasza:
1csaszarom volt, homokzsak volt szules utan a hasamon, de senki nem nyomkodott semmit semmikor belőlem. Ez valami rémhír, ne olvasgass ilyeneket.
2016. márc. 29. 16:06
8/31 anonim válasza:
Szintèn császár, volt nyomkodás amíg a 6 óràs őrzöbe voltam.
2016. márc. 29. 16:12
9/31 anonim válasza:
Egy császárom volt eddig, de csak homokzsák volt műtét után. Nyomkodás nem. Második babám májusra várom. Meglátjuk.
2016. márc. 29. 16:21
10/31 anonim válasza:
Két császárom volt,a második tervezett,nem kellett előtte szednem szúrnom semmit, műtét után kellett szúrnom magam, a trombózis elkerülése miatt,nem nyomkodtak,nem volt homokzsák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!