Meddig fájt a császáros sebetek?
Figyelt kérdés
11napja volt császármetszésem, fáj felkelni az ágyból, vagy köhögni, tüsszenteni. Meddig tart a felépülés?2016. márc. 23. 20:53
1/7 anonim válasza:
Szia.3 császárom volt.A sebeim kb.1-2hét mulva gyógyultak be.A császár után aznap este már megprobáltak mozgatni...akkor nekem is úgy huzodott a sebem hogy az már szinte fájt.Tehát minèl többet járkálsz vele annál gyorsabban gyógyulsz.Plusz vannak seb kenőcsők mèg azok is használnak.
Gratulálok a picihez.Minden jót kívánok.
Szia..:)
2/7 anonim válasza:
Én szerencsésnek tartom magam, 1 héttel a császár után már elmentem sétálni a babával, persze ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem fájt. Fokozatosan javult, a 6 hetes kontroll után pedig már házaséletet is éltünk és úgy emlékszem, akkor már nem volt problémám a sebbel.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Szép a sebem, szinte nem is látszódik, csak mikor felpattanok a picurhoz kellemetlen.
2016. márc. 23. 21:14
4/7 anonim válasza:
Nekem par nap alatt olyan volt mintha mi sem tortent volna.
5/7 anonim válasza:
De jó Nektek! Én persze nem vagyok átlagos eset, magzatvédelem/lábtartás végett corporalis császárom volt ( a bikinivonaltól a köldökömig, hosszában "vágtak fel"),koraszültem. Egy hónap múlva sem bírtam segítség/kapaszkodás nélkül felülni és még fél év múlva is fájt, de gondolom a hagyományos bikinivonalas műtétnél ez nem játszik. Borzasztóan fest azóta is, pedig 7 éve volt, nyilván a lényeg, hogy megmentették a fiam, de esküszöm, erős frontoknál a mai napig érzem, akárcsak a törött csuklóm. Gratulálok a kicsihez!
6/7 anonim válasza:
2 hete volt a császárom, már csak néha érzem, hogy húzódik kicsit a seb. Az első felállásnál azt hittem kiszakad az egész hasam, úgy fájt, már másnapra jobb lett kicsit. A tüsszentés még nem kellemes, de napról napra kevésbé érzem a sebemet.
Engem a spinális érzéstelenítés miatti fejfájás jobban letaglózott, másfél hétig csak vegetáltam. A férjem csinált itthon mindent, én csak etettem.
7/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem fajt, se aznap se később. Kellemetlen volt mert húzódott de Bem fajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!