Császáros anyukák: Hogyan élitek meg, hogy a baba mellett már van egy 2,5 évesetek is és egy császáros sebetek is?
Figyelt kérdés
Kicsit félek, hogy nehezen tudom majd ellátni a gyermekeimet. első babám 5 kilóval született és nagyon szenvedtem a sebtől. A doki szerint azért mert túl nagy volt az űr bennem ami helyezkedett. Remélem a második császár nem lesz olyan borzalmas, mert akkor 3 hétig sikongattam amikor felkellett állnom. Nem volt és most sem lesz a páromon kívül segítségünk :O(2010. okt. 27. 13:40
1/3 anonim válasza:
Úristen! 5 kg? Az én lányaim 4 hónaposak és most 5 kg-ok.
A sebről annyit, hogy nekem 1 hét után semmi fájásom nem volt.
2/3 anonim válasza:
Szia.
Igaz nekem még csak egy babám van 8hónapos,és ő is 4,95kg-mal született. Nekem egyáltalán nem fájt a sebem,kb 5nap után alig éreztem. Én már most nagyon szeretnék még egy babát,de a dokim azt javasolta hogy 3éven belül ne szüljek újra. Ja és segítségem nekem sincs.
3/3 anonim válasza:
Nekem a második császárom(16 hónap volt a kettő között) sokkal könnyeb volt mint az első!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!