Első szülés császáros második természetesen született baba, mennyivel másabb? A szülés is.
Bocsi,hogy itt kérdezek de itt már szült anyukák vannak a szülés témában meg inkább azok aki várnak még rá.Azt szeretném tudni ha valaki először császáros volt,pl én 2éves szültem így haránt fekvéses volt,most meg term.szeretném,meg is fordult minden ok,akkor mennyivel másabb nehezebb,fájdalmasabb..
olyanok válasza érdekelne akik átélték mind kettőt.
Nekem nagyon nehéz volt a császár után,biztos nem egyszerű természetesen sem,de azért csak azt látom a környezetemben ők már egy két héttel rá tök jól vannak,kisebb fájdalmaktól eltekintve,nekem meg kellett vagy 4-5hónap mire azt mondtam,nah már jobban vagyok,ha nem is sokkal.....ha valaki így szült,hogy császár majd természetesen kérem ossza meg az élményét,milyen volt.34hetes kismama.
Sokkal könnyebb lesz gondozni a kistesót, egy nagytesó mellett meg végképp!!
A fájdalomra készülni nem tudsz, csak el kell fogadni és a szünetekben pihenni, bevonzani a pozitív gondolatokat! :)
Szép szülés/születés élményt! :)
Szia,
Én császárral szültem, de csak az első 3 nap volt igazán nehéz és fájdalmas, utána napról napra jobb volt, mire az 5.nap hazaengedtek nekem semmi bajom nem volt. Mondjuk ahogy lábra állítottak én igyekeztem a lehető legtöbbet mozogni, nem feküdtem, járkáltam, nem hagytam el magam, azt mondták az sokat számít.
A szobában volt egy anyuka az elsőt császárral szülte, a 2.-kat természetesen, két napot voltam vele együtt, de végig azt hallgattam milyen szörnyű volt a természetes, és hogy végig császárért könyörgött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!