Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Első szülés császáros második...

Első szülés császáros második természetesen született baba, mennyivel másabb? A szülés is.

Figyelt kérdés

Bocsi,hogy itt kérdezek de itt már szült anyukák vannak a szülés témában meg inkább azok aki várnak még rá.Azt szeretném tudni ha valaki először császáros volt,pl én 2éves szültem így haránt fekvéses volt,most meg term.szeretném,meg is fordult minden ok,akkor mennyivel másabb nehezebb,fájdalmasabb..

olyanok válasza érdekelne akik átélték mind kettőt.

Nekem nagyon nehéz volt a császár után,biztos nem egyszerű természetesen sem,de azért csak azt látom a környezetemben ők már egy két héttel rá tök jól vannak,kisebb fájdalmaktól eltekintve,nekem meg kellett vagy 4-5hónap mire azt mondtam,nah már jobban vagyok,ha nem is sokkal.....ha valaki így szült,hogy császár majd természetesen kérem ossza meg az élményét,milyen volt.34hetes kismama.

2010. júl. 13. 12:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Én olyannal feküdtem 1 szobában, akinek az első természetes volt, a 2. császár, és azt mondta, a császár sokkal jobb.
2010. júl. 13. 13:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Sokkal könnyebb lesz gondozni a kistesót, egy nagytesó mellett meg végképp!!

A fájdalomra készülni nem tudsz, csak el kell fogadni és a szünetekben pihenni, bevonzani a pozitív gondolatokat! :)

Szép szülés/születés élményt! :)

2010. júl. 13. 13:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia!Én is császárral szültem első gyermekem,aztán 3 év múlva 2. babónál úgy készültünk,hogy természetes úton lesz.Sajnos 12 óra vajúdás után mégis császár lett ismét,a dokim nem merte vállalni a kockázatot,nehogy gond legyen,mert iyen esetben a hasfal már nem annyira erős.Így utólag már nem is bánom,mert nekem már a fájások rettentően fájtak,nem is tudom elképzelni mennyire fájt volna maga a szülés.De én is ismerek oyat aki 2.gyermekét természetesen szülte.A barátnőm ugyan első gyermekét szüte természetes úton,de ő még 3 hónap múva is aig bírt leüni,én császár után 3 héttel már simán lehajoltam bekötni a cipőmet.Ezt így nem lehet megmondani melyik mennyire fáj,mindenkinél más a helyzet.Felkészülni sem lehet rá,el kell viselni (mint már valaki írta),ha így-ha úgy:)Az eredmény a lényeg!:)))
2010. júl. 13. 14:22
 4/6 anonim ***** válasza:
bocsi.....az "L" betűt nem érzékeli rendesen a gépem:)
2010. júl. 13. 14:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia,

Én császárral szültem, de csak az első 3 nap volt igazán nehéz és fájdalmas, utána napról napra jobb volt, mire az 5.nap hazaengedtek nekem semmi bajom nem volt. Mondjuk ahogy lábra állítottak én igyekeztem a lehető legtöbbet mozogni, nem feküdtem, járkáltam, nem hagytam el magam, azt mondták az sokat számít.

A szobában volt egy anyuka az elsőt császárral szülte, a 2.-kat természetesen, két napot voltam vele együtt, de végig azt hallgattam milyen szörnyű volt a természetes, és hogy végig császárért könyörgött.

2010. júl. 13. 15:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Ok,köszönöm,tudom milyen a császár mert az elsővel az volt,borzalmas volt,én is felálltam 5óra múlva igaz egy óra volt mire felültem,bár azt mondták ez nagyon jó,sőt másnaptól velem volt a baba de olyan fájdalmaim voltak hetekig ,sőt hónapokig rosszul voltam,hogy ha lehet kikerülném,ezért kértem véleményt...nem a vágás vagy a műtét fájt igaz a gerinc érzéstelenítő helye hetekig fájt,hanem ahogy szétrángatták az izmokat és ahogy kinyomták a babát belőlem...alig kaptam napokig levegőt,úgy fájt a jobb tüdőnél..szval nem volt jó érzés és nem tudom azt mondani,hogy pár nap múlva jobban voltam ,mert szó szerint a bugyimat nem tudtam segítség nélkül felvenni...pedig nem vagyok egy nyivákolós fajta,évekig edzésben voltam,de ez próbára tett rendesen..
2010. júl. 13. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!