Kényes kérdés:Volt vki ugy hogy nem kívánta a szexet szülés után pár hónappal se? Amióta megszületett a 2, baba eszembe se jut és nem is hiányzik. Persze a páromnak igen, de csak nagyon ritkán csináljuk.
Nekem is így volt,már 3 éves a kisebb gyermek,de csak pár hónapja változott meg a helyzet.:(
Nagyon sokat szenvedtünk emiatt,és nagyon eltávolodtunk egymástól a férjemmel.Már a váláson gondolkodtunk.Nem veszekedtünk,csak éltünk egymás mellet mint két idegen.:((
Idáig jutottunk.
A problémát megoldani úgy sikerült,hogy a napjaim pontos megszervezésével kiküszöböltem azt,hogy állandóan feszült legyek,túlvállaljam magam,és így gyakran kimerült és fáradt legyek.
Most minden este jut időnk és energiánk egymásra.A gyerekeket este kitiltottuk a hálóból,hogy csak egymásra kelljen figyelnünk.Ez a mi időnk egymásra,és nem engedünk belőle.
Szinte pár nap alatt felolvadt kettőnk között a "jég",és újra megvan kettőnk között az a bizalmas viszony amit szerettünk volna,csak nem tudtuk,hogy hogyan hozhatnánk vissza.:))
A mi kisfiunk 14 hónapos, de még mindig ritkán vagyunk együtt a férjemmel. A baj velem van, mert nem kívánom a szexet, eszembe nem jutna, ha Apa nem mondogatná... komolyan nem hiányzik, és ő ezt nem érti, hogy hogy lehet. Én sem tudom. Azelőtt sem voltunk aktívak /miattam/, de talán a heti 1 megvolt... mostanában havi, vagy kéthavi egy. :(
Én is szeretnék változtatni, mert látom, hogy nem jó így neki.... de egyszerűen a hátam közepére nem kívánom az együttléteket. :( Az ölelés, simogatás, romantika rendben... de utána egyszerűen leblokkolok. :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!