11 hónappal szülés után semmi szex! Egyedi az esetem? Miért távolodik el két fiatal egymástól, ha megjön a baba? Miért marja egymást az a két ember, akik 1 éve még a világ legboldogabb emberei voltak?
Én nem értem, nálunk 4 hét volt a leghosszabb idő szex nélkül.
De azt hiszem - ismerősök elbeszélései alapján - hogy sokan nem értik meg, hogy a gyerek születése nagy öröm, de csakmegerősítése az egymás irán érzett szeretetnek és nem léphet annaka helyére. Számtalan anyukát láttam, akinek csak a gyerek létezett a szülés után, teljesen elhanyagolta a kapcsolatát, kisajátította a gyereket, veszekedett miatta a párjával. Aztán szépen elváltakpár éven belül.
Szerintem a gyerek kiteljesedése egy párkapcsolatnak, de nem annak helyettesítése.
egyébként 3 gyerekünk van
(második voltam)
magatokban kell keressétek a hibát, és ha megtaláltátok, orvosolni kell. Nem egymást hibáztatni. Ülj le, és gondolkodj el azon, hogy TE miért nem közeledsz, miért nem kívánod őt. Minden kezdet nehéz. Az első lépést a legnehezebb megtenni.
Nálunk semmi sem változott, imádjuk egymást. Van, hogy összekapunk, de utána egy jót szexelünk, és semmi baj tovább. 5 hétig bírtuk szex nélkül szülés után :)
természetesen akartuk a babát, terveztük, örültünk neki
bennem nincs vágy, ezt nem tagadom, és azt hiszem ez még a szoptatás miatt van, hiszen teljesen megváltoznak a hormonok. a menszeszem se jött még meg eddig, a testem még nem áll készen arra, hogy együtt legyünk (pl. hüvelyszárazság)
a férjem nem nyit, nem ébreszti a vágyat, pedig mondtam neki, hogy talán nekem is könnyebb lenne, ha kezdeményezne.
fáradt! és gondolom az eltelt idő is csak nehezít, olyan, mintha szűz kamaszok lennénk az első akció előtt.
én estére idegileg elfáradok, éjszaka szoptatok. férjem is fáradt. ennyi.
nem máshol keresi a boldogságot, annál intelligensebb, ideáig nem fajult a dolog. itthon is van mindig, minden időt együtt töltünk hármasban, csak szex nincs és egyre több a kisebb vita...:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!