Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hónappal szülés után semmi...

11 hónappal szülés után semmi szex! Egyedi az esetem? Miért távolodik el két fiatal egymástól, ha megjön a baba? Miért marja egymást az a két ember, akik 1 éve még a világ legboldogabb emberei voltak?

Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 09:46
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

rábízni senkire nem tudjuk, így ez kilőve...

őszinte leszek, mindig én nyitottam a férjem irányába, mindig én csábítottam, most azonban nem érzem azt (miután nincs vágy)hogy nekem kellene a csábító istennőnek lennem. jó lenne végre, ha engem csábítana a férjem, és Ő kezdeményezne, hiszen az én hormonjaim változtak meg, én szoptatok, én szültem gátmetszéssel...stb, vele nem történt semmi változás, de úgy látszik a férjem nem képes megtenni a kezdő lépést és nekem ez fáj.

nem tudok újra szexi cuccokat felvenni, és mondjuk lejteni előtte egy mini sztriptízt, vagy hasonlót, én most erre még képtelen vagyok. régen ment, most nem, talán megmakacsoltam magam, de szeretnék végre én elcsábulni, és nem csak csábítani, mint az elmúlt években....

2010. jún. 11. 10:37
 12/36 A kérdező kommentje:
vagy mindenkinek csak úgy megy az "újrakezdés", ha anyuka öltözik kívánós fehérneműbe és Ő kezdi teszi meg a kezdő lépést???
2010. jún. 11. 10:38
 13/36 anonim ***** válasza:

Beszéltetek róla? Ha már nem is beszéltek, akkor tényleg nagyon távolodtaok egymástól, hiszen valamit ami nagyon fontos és nagyon foglalkoztat mindkettőtöket nem beszéltek meg.

Ne csinálj sztriptízt, de ülj le és mondd el neki, hogy mit érzel. Ha nem megy szóban, akkor írd le neki.

2010. jún. 11. 10:44
 14/36 A kérdező kommentje:

de, megbeszéltük, többször, én sokszor mondtam, hogy értse meg, hogy én most képtelen vagyok kezdeményezni, egyszerűen a szervezetem nem kívánja. DE ez nem jelenti, hogy ha mondjuk vágyat ébreszt bennem, akkor nem menne a dolog. VAGY elég lenne néha egy kis kényeztetés, figyelmesség. Kértem, hogy esetleg amíg én altatom a babát, Ő addig készüljön nekem finom, habos fürdővel...dobtam be már több ötletet, bár jobb lenne, ha magától jönne ez neki, de így se kapok semmit. ha megkérem, hogy kicsit kenje be a hátam testápolóval, jól esne egy kis masszázs, akkor jó, ha 5 percet ráfordít, persze masszírozni nem tud, nem is akar...és én ebbe fáradtam bele!!!! persze ha én felöltöznék csipke szerkóba és lejtenék egy kis fenékrázást, akkor biztos jobban menne. DE miért mindig a nőnek kell kezdeményezni???? én ebbe belefáradtam!!!! nem járna egy kis figyelmesség, kényeztetés annak a személynek, aki 9 hónapig hordta a szíve alatt a közös babát, aki keményen vajúdott, megszülte, táplálja a közös gyereket....ennyi figyelmesség nem jár????

vagy akkor én ne legyek makacs, és legyen minden úgy, mint régen??? a gyermekünk se jött volna össze, ha aznap este nem én vagyok a kezdeményező, szexi nőci, de ez MOST nem megy!!!!

tanácstalan vagyok!!! :( és szomorú, mert azért hiányzik, nem maga a szex része, de az együttlét, a figyelem, a szeretet...ennyi.

2010. jún. 11. 10:55
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Ó azt hittem, már nálunk nincs lejjebb,de te bebizonyítottad, hogy van... a mi lányunk 6.5hós, de mi sem voltunk még eggyütt,talán kétszer én kényeztettem őt,a szegényt....Nálunk is ez van,semmi figyelem, egy ölelést is szinte lopnom kell,de azt is csak sietve kapom.A hátam is csak úgy keni be mintha lovat csutakolna.

Elég sok a vita, bármi van a gyerekkel, én tehtek róla,ha azt hiszem beteg a pici,-mért festem az ördögöt a falra-..ha átőltöztetem akkor minek nyúzom szegényt,ha azt mondom hogy fáradtt vagyok, jön a válasz -ő is..persze ő végigalussza az éjjelt,még délután is néha pihen,de ha már 2-3 nap nem főzök, mert jön a gyerek foga és csak kézben lenne,és nem alszik éjjel és nem jutok oda,hogy főzzek, vagy nem olyat ami neki is tetszik, akkor jön a vita..

Azthiszem,önző lett az én párom...vagy mindig is ilyen volt csak baba mellet jobban észrevenni, mert követeli azt amit régen megkapott....Nem tudom mi lesz, hogy túl leszünk-e ezen...:(

2010. jún. 11. 11:18
 16/36 anonim ***** válasza:
Sajnos a férfiak ezt nem így élik meg, ahogy te leírtad. Ők csak azt látják, hogy 1. helyre került a gyermeketek és hogy vele nem foglalkozol úgy, ahogy előtte. Meg talán nem is mer kezdeményezni, mert látja rajtad, hogy fáradt és nyűgös vagy. Nálunk az vált be, hogy a fürdetést apuka teljesen átvette (együtt fürdenek), és amíg én egyéb dolgokat intéztem, játszott a babával egy fél órát. Próbáld meg, hogy 1-2 órára kettesben hagyod őket, te is pihentebb leszel és ő is jobban átérzi a te fárattságodat. És sajnos, ha akarsz valamit, neked kell nyitni, a férfiak kicsit mindig gyerekek maradnak, neked kell lenni az okosabbnak.
2010. jún. 11. 11:20
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod, hogy eddig is csak akkor volt szex, ha te kezdeményeztél. Azt nem értem, akkor miért csodálkozol?

Ne haragudj, de a ti kapcsolototokban a szex így működött ezelőtt. Előbb kellett volna meggondolnod, hogy ez a kapcsolat így megfelel-e neked vagy nem. Tudom, hogy kegyetlenül hangzik és sajnállak őszintén, de ő nem változott. Te változtálés mást vársz el tőle mint e gyerek előtt. Ez jogos is lenne, ha pl. mosogatásról, háztartási munkáról lenne szó. De a szex olyan ami az egyéniségből, érzésből fakad és egy ember szexuális szokásait, igényeit nem lehet megváltoztatni.

2010. jún. 11. 11:30
 18/36 anonim ***** válasza:

Sikosító, dm- ben tescoban szinte minden áruházban lehet kapni! Nekünk nagyon bevált! + vettem egy vibrátort, vaterán vettem :D ezzel kicsit fel lehet dobni a sexet, és így mindkettőtöknek lenne egy kus ujdonság!

15 hónapos a lányom, azért én próbálok csinosan öltözködni Kis smink, hogy még tessek a páromnak, ne asszonyosodjak el, és jól esik ha hazajön és azt mondja hogy de csinos vagy! Így neki is több kedve van hozzám!

2010. jún. 11. 12:32
 19/36 A kérdező kommentje:

11:30!

Köszi a válaszod, azt hiszem igazad van. Régen, a baba előtt nyilván nem tűnt fel ez nekem, és nem is zavart, hogy én kezdeményezek, hiszen nem voltam fáradt, nyűgös, éjszaka aludtam 7-8 órákat, napközben nem fárasztott le úgy a munkahelyem, mint itthon a gyerekem.

Az anyasággal változtam, és most nem tudnám elképzelni pl azt, hogy én vagyok a nővérke és ellátom a "beteget"...

Nekem csak figyelemre, törődésre, persze egy kis kényeztetésre lenne szükségem, hogy néha én legyek a középpontban, és ne a férjem. Később, lehet szoptatás után már nálam is máshogy alakulna a dolog, és visszaállna újra a régi "rend", megjönne az étvágy, és akkor talán nem zavarna az sem, ha újra én nyitok....kérdés, hogy megérjük-e ezt.

Egyébként a külsőmmel nincs gond, ápolt vagyok én is, sminket is teszek magamra, akár csak, ha sétálok a babával, veszek új göncöket, tehát nem hanyagolom el magam és nem is asszonyosodtam el..:)

azért még várok válaszokat, jól esik kicsit ezt itt kibeszélni!

2010. jún. 11. 13:17
 20/36 anonim ***** válasza:

Én 2 és fél hónapja szültem, és még nálunk sem volt semmi, megmondom őszintén nem is tudom mikor lenne rá időnk, hiszen este mikor a gyerkőc elalszik, én is bealszok azonnal, szóval fogalmam sincs...Meg nem is érzem magam csinos nőnek mostanában, önbizalmam sem sok így...Van,hogy elfelejtek megfésülködni...

Meg mi van ha a gyerek felébred?Jó gondolom biztosan előfordul stb.

2010. jún. 11. 13:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!