Milyen egy szülés? Mennyire fáj? Milyen kihordani egy kisbabát? Én még nagyon fiatal vagyok, de érdekel! Hány hónapos kortól nem lehet szexelni, és szülés után mikor lehet elkezdeni?
Szia,
A szülésről még nem tudok nyilatkozni, az pár hét múlva esedékes, amit tudok róla, az a szakirodalom, és sok sok sok ilyen-olyan sztori. A nagyon szenvedős, és sose többet gyerek mert ez kibírhatatlan-tól a bementem és kint is voltig mindent hallottam már. Sajna az enyém olyan lesz, amilyen lapot húzok.
A terhesség, a gyerek kihordása: kabaré, rémálom, és hatalmas csoda.
Hogy miért kabaré: ahogy változik a nő, pocak totyogás, hisztik, és sok más egyéb, ami kicsit egyén függő is, én pl baba vagyok néha, aki gügyög és sír, ha szeretgetésre vágyik, néha meg 2éves megszeppent kislány, aki eltévedt:), ahogy picur odabent rendetlenkedik, te meg egy egy nagyobb rúgásnál ugrálsz, és meg meg riadsz, hogy jaj ez meg mi volt:) én szoktam.
Rémálom: folyton van miért aggódni, a pici miatt, ugye jól van egészséges, stbstbstb. Minden jó lesz ha majd megszületik.
Csoda: aki azt mondja nem az, az vagy nem élte még meg, és nem tudja, vagy hazudik, vagy férfi.
Utána a picimanó érkezése: egyszerre csapás és ajándék. Egy csomagban adnak egy angyalt és egy falhozcsapanivaló ördögöt, abban a gyönyörű csöpségben. Az fix, hogy az ember élete feje tetejére áll:)
Ami a házaséletet illeti: minket letiltottak róla 7,5hósan:S mert nem kéne koraszülni, nálam fent áll. Addig meg mindig volt az első hetektől(mikor már tudtuk, 4hetes) a tiltásig. Ha nem nyíltam volna, akkor végig lehetne, élnénk vele. Szülés után mikor lehet: ha a 6hetes kontrollon a doki "gyógyultnak" nyílvánit akkor akár már akkortól, de ez sokban függ picur alvásától, a fáradtságtól, és kedvtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!